4 bod. pásy

• Kůča
    Fantomas a Syky: díky borcí, mě to právě zajímalo a ted už je mi to jasné...
  • Innocento
    V létě bude výhřev jako kráva... :-)
  • Syky
    :D
  • Innocento
    a cena příznivá :-D
  • Innocento
    http://tuning.autodoplnky.cz/sedadla-sparco/nastav itelna-kuze/sportovni-sedadlo-sparco-milano-iii-ku ze-prestige-s916656

Ta poslední v tom vzorníku - docela by i barva seděla...
  • Luxor
    2 GoodDeath: sportovni pasy na origo sedacku??? pridelat je neni problem na origo srouby ale kudy je protahnes kdyz origo sedacka na pasy nema diry... leda pod operkou jako to mel fantomas. Ale i kdyz mu to vydrzelo a zachranilo - a to jsme tejden pred "testem" byli skepticky oba a neverili ze operka vydrzi krizovou situaci - myslim ze pokud sport pasy tak to chce i sport sedacky... muze se stat ze poletis tak sikovne ze operku urves a pak uz ses uplne bez pasu...
  • Syky
    kdyz je sportovni sedacka tak je jediny problem ve predu v pravo uchytit,protoze chybi origo zamek co je v sedaku...takze pokud je origo sedak tak prava strana misto zymku,leva jak je uchyceny origo za to zelezo a vzdau srubnout k zadnim pasum,co vychazi mezi sedakama....
  • Syky
    vyvrtal jamu do koberce,vyvrtal 13mm diru do kastle,prcnul maticovy nyt a srubnul...verim ze to po rane vydrzi...-testovat to zatim nebudu :)
  • Fantomas
    no asi jen záleží na tom jak dobře je to provedený, jestli by to při případné nehodě vydrželo
  • Fantomas
    jak si přidělal ten pravej přední úchyt? tam myslím žádnej origo uchyt není....
  • Syky
    zadni sedaky samozrejme budou...
  • Syky
  • Syky
  • Syky
  • Syky
  • Syky
  • Syky
  • Syky
    kuva to jsem nechtel dvakrat
  • Syky
  • Syky
  • Syky
    Ja to mam podobne...jeste prijde spolujezdcuv..ten ceka zatim v garazi az bude cas :)
  • Fantomas
    myslím že se někdo ptal, jak mám přidělaný 4-bodový pásy, tak tady je foto: