Klapka v topení

• ZdenysM.L.
    Tak to budu muset sundat palubku abych se dostal na ten motorek?Když zmáčknu tlačítko tak nic neslyším.
  • Tlama
    jestli vidíš od stěraču na ventilátor je otevřená klapka vnějšího okruhu....většinou se zlomí plastík u motorku pohonu přímo na klapce
  • ZdenysM.L.
    Kam je zavřená klapka když to je na vnitřní okruh?Ja to mám zavřeny pod oknem a je mi vidět na ventilátor.Jak se dostanu k mechanismu tý klapky?
  • JP
    Já jsem jí ještě na žádnym Coupé včetně mýho funkční neviděl:)) Hrabal jsem se v tom teda jenom u tří, ale stejně si myslim, že to bude častá závada. Nejhorší je, když se kousne na vnitřním okruhu a neni klimatizace... pak stačí aby trochu zapršelo, zamlžej se okýnka a nedá se toho zbavit jinak, než otevřením oken. Nezkoumal jsem to blíž, ale mam pocit, že se tam láme nějakej kousek plastu.
  • ZdenysM.L.
    Při výměně filtru na topení jsem si všimnul ,že nefunguje klapka na přepínaní tahu v topení je pouze v poloze uzavřené.Měl někdo to samé?Prohlížel jsem pojistky pod volantem a všechny vypadají ok i tlačitko na přepínání klapky svítí.