Kitovani ala zahlazeni..

• nocarret
    neni .-) chystam se na to .-)
  • DooM 20VTLE
    nocarret: moc pekny! tj skutecna fotka ?
  • Feki
    Nevite nekdo co je to na obrazku za naraznik?Je luxuuusniii..Jinak thx za nazory..
  • Honza
    ten FMIC je real, nebo ještě virtual?
  • nocarret
    no vypadá .-) a to se za Fiata rozhodně nestydim .-))
  • Luxor
    2 Bluestorm: no když to někdo umí trefit napoprvý dokonale přístřikem tak pak jo... jen jsem měl za to že u jednotlivého kusu je jednodušší a jistější to stříknout celý když vezmu obecně kvalitu lakoven...
  • Luxor
    jinak to bez přestříkání celé kapoty nejde... resp. jde ale vyšlo by to dráž trefit to rozstřikem (čas, barva) tak aby to bylo dokonalý takže to nemá smysl vůbec řešit :-)))
  • Luxor
    určitě, bez znaku to vypadá 100x líp...
  • Feki
    Hey to vubec-naopak kazdymu kdo rekne: ale je to fiat-tak rikam no a co jako?! Ale jde o to,ze vymazani toho znaku opticky auto trochu rozsiri a je jeste vic uhlazeny-a to je celej princip..Nedavam tam zatim zadny jiny narazniky,zadny kridla ani jiny veci pac to auto se mi libi samo o sobe tak nemam duvod se za nej stydet.Jen si chci pohrat s detaily.Diky za rady-jinak pro presnost jsem to myslel tak,jako zahladit to,aniz by se musela strikat cela haupna nebo vubec cely auto.Pouziti trochy barvy a laku na ten kit by samosřejmě nevadilo..:)
  • ROSSI 20VT Plus
    Myslím, že je to hlavně zbytečná operace, nebo ty se snad stydíš za to, že máš Fiata?
  • Tlama
    Raven woe otázka zní jestli to jde bez stříkání a to samozřejmě jde...zakytovat a jezdit...ale jak by to vypadalo -)))))
  • von Raven
    hodne hodne blbe ale jde to... nejlip nejaky kit co obsahuje hlinik at je to tvrde, pak jemny kit, pak prebrousit, striknout mistne a rozbrousit a rozlestit ale je to ojeb... nejlepsi varianta je prevarit tu duznu plechem, dokitovat a pak cele striknout :(
    a nejlepsi je najit na aukru dost velky znak abarth a preplajznout :)
  • Feki
    Chci se zeptat jestli EXISTUJE nejaky-jakykoli zpusob jak vpredu zahladit znak bez toho,aniz by se musel delat lak..???