Brzdové trubky 1.8 zadek

• Martynnz
    Kůrkyn: tak to jsi mě dostal,to nevím. na technické mi řekli, že trubky k zadním brzdám.
  • Honza
    právěže jak je trubka načatá-narezlá, tak jednoho krásnýho dne rupne.. na coupe se to např stalo po upozornění technika, že jsou trochu rezavý trubičky při zkoušce brzd...

na tipu po repasi třmenů při odvzdušňování... kolik zbejvá matroše nikdo nevidí a stačí jendo krizový brždění a trubka prdne...
  • Martynnz
    Je to dost zrezlé a to neznačí nic dobrého. Třeba je vyměnit než nějaká prdne:)
  • von Raven
    to uhniva? nejsou tam tak velke tlaky ze kdyby to hnito tak brzdovka davno vystreli ven? nebo ti tece kolem spoju nebo jak? to nechapu :)
  • Martynnz
    Ok, tak na ně mrkni až budeš mít čas a kdyby byli v chvalitebním stavu, tak bych je vzal. Ale ještě mi zkus spočítat kolik celkem za nové se vším všudy. Nějak nemám představu jak je to dlouhé atd. Díky
  • Martynnz
    Kůrkyn: Dulezita je cena za kolik bys je prodal nebo je udělal?
  • TOM
    sorry a ja se sek byl jsem zase u hadic....
  • TOM
    muže bejt uno turbo
  • TOM
    fiat nova ves
  • Martynnz
    Na technické mi řekli,že mi krásně uhnívají brzdové trubky k zadku a že by je bylo dobré vyměnit. dají se někde sehnat za rozumný peníz? Na tipo prý pasujou s favorita,felicie ale jsou moc dlouhé.. Je to samé i na Coupé? Stopání i závit 10x1 se shoduje fačo,felda vs tipo, tak mě zajímá jak je to na Coupe.