olejovy vyparník

• Innocento
    Něco takovýho jsem psal já, ale pak jsem to běžel přeměřit :-)
  • Martian 20VT Plus
    Díky pánové, někdo tu psal že je vnitřní průměr 22mm a vnější 25mm.
  • Innocento
    Nebude to redukce, ale plastová spojka, aby šla připojit hadice k hadici. Vnitřní průměr sedí (1")
  • Coupe20VT PLUS :-D
    je to přidělané přes redukci, ale pokud jsem tě dobře pochopil, tak 25mm
  • Martian 20VT Plus
    super,díkes...
  • Coupe20VT PLUS :-D
    v neděli ti to povim. já ji vyrazil ven, takže jen změřim a žádný teorie :-D
  • Martian 20VT Plus
    Prosím vás ,jaký průměr má hadice na vstupu do sání.
  • TOM
    ja ho nemám takže ho chci myslím že s časti muj problem vyřeší aspon budu vědět na čem sem...
  • Martian 20VT Plus
    Až na pár posledních kusů 20VT výparník má.Ale je bez filtru,protože přepouští plyny zpět do sání.Taky uvažuju o filtru.
  • Luxor
    ne z origa to teče z5 do vany
  • Mertix
    a ten origo se vylejva bo tak něco?
  • TOM
    a ja bych už nikdy nechtěl auto bez turba raději tu kapotu občas zvednu stejně nemam nic lepšího na praci
  • TOM
    50/50 myslím že i se zdravím motorem tohle časem naplníš věc nazoru otazka jak čaSTO TO BUDEŠ VYLEJVAT :))))
  • TOM
    OCT separuje olej od olejové mlhy. Ten se usazuje v OCT a minimalizuje tak jeho průchod do sacího traktu. Zabraňuje tedy usazování oleje v intercooleru, ve škrtící klapce a v celém sacím traktu včetně spalovacího prostoru. Slouží tedy i jako prevence proti vytváření karbonu vně motoru. :_)))
  • Mertix
    TOM k čemu to je dobrý?
  • TOM
    použiva někdo v coupe olejovy vyparnik uvažuju op něčem takovym nema někdo nějaky dobry typ na dobrej kus tenhle plus poštovne cca2200.-kč