LED Svetla

• LUKE 1.8 H8C
    Jako z dálky to nevypadá zase tak hrozně, ale z blízka tam v těch světlech bude hnusný bazmek, co jde na první pohled poznat, že tam nepatří.
    Na to nezapomeňte.
  • Aljaška
    Mě to už před pár rokama taky napadlo, že to doma vyrobíme,ale nějak mě to k fiatku nešlo, k tomu tvaru světel. A jsem ráda, že jsem se s tím nepárala. Ale když se to někomu líbí..., každý máme jiný vkus:-)
  • Coupe20VT PLUS :-D
    možná, kdyby ty kroužky nebyly celý, ale jen do 3/4... jako bylo někde na tom obrázku na těch odkazech... ale tohle na to nepatří...
  • Fugasik
    to není jen bmw,pěkný je to i na 120 i na golfu ale tohle naše coupé pro oči stvořený nebylo
  • Fugasik
    ëe,není to pěkný :....
  • Feki
    ty ledkovy v rade nic moc..
  • Feki
    Ukazka Andelu na coupatku..nahodou takle to mit tak jsem nejstastnejsi na svete!;)
  • nocarret
    mám ty tyče i kroužky rád to poskytnu na exerimentování, já už na to nemam čas, zejtra nafotím a nahážu sem ale až večer, přes den jsem na horách .-)
  • Fugasik
    Jsi šikovnej,návod máš....není co řešit :D
  • Feki
    Me by se libili nahore..je to pekny i na ty celice..
  • Fugasik
    a http://www.rempoholoubek.cz/eshop/plasty/tyce/plex i/tyc-plexi-cira-xt-122000-mm.html
  • Fugasik
    nebo http://www.aukro.cz/item833883537_led_audilook_24c m_bile.html
  • Simarik
    Měl to tušim Wolfman ale nesedí mi to k fiatu
  • Fugasik
    tady to máš http://skoda-virt.cz/cz/clanky/svetla/6384-angel-e yes/ pak to smažte :o)
  • Fugasik
    jde ale není to pěkný....jinak mrkni na myslím skoda.virt tam je návod na výrobu
  • Feki
    Kajo Kajo a myslis ze by to slo udelat dat to kolem potkavacich svetel?Jako klasika Angel eyes..?Bo kde se daj sehnat ty krouzky?
  • nocarret
    myslím že bych ty kroužky doma našel
  • Feki
    Kdo dela Angel eyes???Presne neco takovyho mam v hlave..gde se to da sehnat?
  • Martian 20VT Plus
    ...
  • Martian 20VT Plus
    Pro inspiraci z www.fccuk.org
  • Max
    ja mam tu druhou variantu :-)
  • Simarik
    Hella: kroužky se dělají myslim 1činné černé a 2činné chrom
    2x obrys (1činný kroužek) + 2x brzda (1činný kroužek) + 4 středy (2x kouřový,1x čirý,1x červený) = 5500,-
    toto je varianta kdy svítěj 2 kroužky a při brždění se rozsvítěj další 2

4x obrys + brzda (2činný kroužek) + 4 středy (2x kouřový,1x čirý,1x červený) = 8000,-
    toto je varianta kdy svítěj všechny 4 kroužky a při brždění se rozsvítěj všechny 4 ještě víc

kontakt: feltun@centrum.cz
  • Aljaška
    Promazáno:-) Až budete mít odkazy, tak to sem lupněte:-)
    A nedělejte mě tady bordel:-)
  • Dr.Ravic
    Simarik: klíííííd:-) vždyt se jmenuje parazit:-))))
    jinak aby to nebyl jen OT tak je dělá Hella-cena 300 euro, Jirka 1.8 16V cena asi 5000 nevím přesně a pak jeden ital, cena 500 euro - odkaz zde

• parasite20VT
    Mel bych jeden dotaz na vsechny lidi co je maji... Muzete me nekdo prosim prozradit kde se daji sehnat LED zadni svetla??? Hledam to uz nevim jak dlouho ale zatim bezuspesne a ty origos co sou tam vypadaji tak ja vypadaji... Respektive jestli nekdo vi jak je mozny prestavet seriovky na ledky.. Tim nemyslim jen osazeni led zaroveckama.Ale aby tam svitili krouzky.. Za rady predem diky