Jak sundat střední panel

• Jarda "roger"
    Carlos 20vt: Já rádio zatím nemám, model co se mi líbil už neprodávají a co vychází teď, to je hrůza :)

TheTimo: Tak jsem koukal, mám úplně jiný panel. Mám to celý v kuse, ne jak ty jen kousek kolem štelárů :(
  • Carlos 20vt
    Vyndat středový panel je v poho ,ale horší je ho tam dát zpátky..zavází milion kablu a včecko.A určitě vyndat i radio jinak to asi ani nenasadiš..
  • Jarda "roger"
    JardaITC: Pokud to budeš potahovat kůží, tak nemá ani velký smysl z toho ten sajrajt sundávat, no né? =)

TheTimo: Ty seš kanec, já to říkal vždycky =) btw mám jiný tlačítka než ty, ale snad ty šroubky budou na stejným místě =) A sundat to chci celé a ty šteláře pro ventilátor drží jak přibité, asi to bude chtít hrubou sílu :(
  • Jirka 1,8 16V Č. Krumlov
    Flock
  • JardaITC
    Když už tu řešíte ten středový panel, zkoušel někdo vyndat tunel kolem šaltr páky a odstranit z něho ten lepivý humus? Já to všera vyndal a dostávám to dolu toluenem, ale jde to tuze blbě (je toho solidní vrstva a po pár přejetí je hadr černej a jen se to patlá.

Až to vyčistím, tak bych to buďto stříknul černým matným sprejem a nebo bych to zkusil potáhnout kůží (což teda by bylo asi hodně složitý). Dělal s tím někdo něco co by vypadalo dobře?
  • Jarda "roger"
    Díky tome, jakmile budu mít čas, provedu pokus 2 =)
  • TOM
    pozor dva kolečka budiku zustanou jeden ten prostřední sundavaš tahem k sobě aspon u mě
  • TOM
    jo ja myslím ten rameček zespodu na knofliky uvydíš až to sundaš hned pochopíš když sem to dělal ja tak sem neměl dobrou ani polovinu těch proti zavitu šroubku.pujde ven všecko hodiny knofliky zustanou na plastu ktery sundavaš.
  • Jarda "roger"
    Jej, teď jsem se ztratil. Kde může být co ulomené a co mám lepit? Pokud myslíš ty spodní 2 šroubky, tak to je v pohodě, to se odlomil kousek plastu, to si přilepím a zas to bude držet. Mě spíše záleží, aby se neulomilo něco dalšího, tzn něco pod tlačítkama nebo nastaveném ventilátorů, protože mám pocit, že to leze ven všechno.
    Jinak jak to má vypadat až to bude dole? Tlačítka a kolečka tam zlstanou držet na něčem jiném nebo to půjde ven všechno?
    Už poslední dotaz =)
  • TOM
    takže pokud si nezlikvidoval ty zavity na křiže tak si vyhral pokud už ty tlačitka jakoby plavou tak je dolamane a budeš muset lepit nebo koupit novy.no je možne že to nějaky trouba lepil ja bych se nedivyl :(takže držím palce
  • Jarda "roger"
    Tome, já to právě zkoušel, ale drží to jak přilepené (snad není).

Jinak když jsem zkoušel vypáčit ten panel, tak ty tlačítka a spol šli s tím, takže jsem myslel, že to je celý v kuse a budu to muset dřív odpojit.
  • TOM
    vypačit to snad nebude nutné potahni k sobě uvydíš pujde to lehce,elektronika chacha nic co by jsi nezvladnul dva trojpiny k čudlum na palubce :D panel kolem je zvlašt
  • Jarda "roger"
    To ovládání ventilátoru mám prostě vypáčit k sobě jo? Napadlo mě to, ale bál jsem se.
    Jinak co elektronika? Určitě k tomu vedou nějaké káblíky, jsou dost dlouhé abych je neurval?

Panel kolem popelníku je zvlášť, tam snad ani nic nedrží, nebo se pletu? Mě to tam teda teď už volně plandá po té nehodě.
  • TOM
    už to tady asi bylo ale imbus je pod ovladani foukaní ventilatoru.potom pod popelnikem u zapalovače a ty dva spodní maš za sebou :)))) tot vše
  • Jarda "roger"
    Ahoj,
    rozhodl jsem se konečně vyleštit střední panel. Je fakt hnusný, takový ten gumový matný povlak na povrchu co lepí. Na radu TheTima jsem si pořídil Puliplast (teď se teda prý jmenuje jinak) a fakt to jde, úplně luxusně =)

Jenže je tam dost záhybů kvůlivá tlačítkům a kolečkům a tak nejrozumnější je panel sundat. Už jsem se o to pokusil a ulomil jsem ty spodní 2 šroubky :( Proto prosím zkušenější o radu, jak sundat ten panel aniž bych zničil další věci?