Vlezou se tyto kola na 2.0 20VT??

• JardaITC
    vevca: mrkni na obrázek v tomto linku http://fiatcoupe.cz/forum/technicke-dotazy/5538-17 -kola-nizke-et-zadek-/

Kola, která vlezou na 20VT musí mít vzdálenost (hloubku) mezi středem a loukotí 52mm.
  • vevca
    A mate nekdo vyzkouseno od jaky sire a ET se vlezou protoze origa maji et 40 ale maji vyhrodany rafky a jestli treba od 7,5 nebo od 8j a od et 35 se vlezou nebo az od et 32????? treba bez podlozek samozrejme
  • Martynnz
    Ne ne, já kola mám. Tyto jsou na prodej a potřeboval jsem zjistit jestli se vlezou na 20VT.
  • Džanek
    no a v cem je tedy problem? nechces pouzit ty podlozky? to s nimi maji policajti problem cico?
  • Martynnz
    Takže foto není, zkoušel jsem to a nevlezou se!! 10mm podložka by to krásně vyřešila. Pokud má někdo zájem tak 4ks ALU viz foto níže za 10000kč!!
  • Martynnz
    jasně, foto bude:)
  • Martynnz
    foto2
  • Martynnz
    jsou to tyto kolesa.. V sobotu vyzkouším u Toma...
  • Tlama
    Tlama to napsal naprosto přesně -)
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    origoš kola 20VT mají významě vyhnuté loukotě aby míjely bremba. Jiné standardní kolo stejných parametrů by tam nešlo. Kolo s horšími parametry tam nepůjde téměř jistě
  • Coupe20VT PLUS :-D
    jaké origo podložky? nic takovýho atestovanýho neexistuje... mimo nějaké řady alfy romeo, kde byly od víroby nějaký slabý placky...
  • BigBen3
    Řekl bych,že nevejde, Bremba se do těch kol nevejdou řekl bych. Řešení: origo podložky?
  • Tlama
    dost vysoké ET- myslím že nepujdou...i když někdy než na ET záleží spíše na tvaru loukotí
  • Martynnz
    7Jx17´´ 4x98, ET39, prům.náboje 58.15mm. Vlezou se bez problémů na 2.0 20VT?? Předem dík..