Dotaz na na roztec - plovouci srouby

• Tlama
    v čem je to hezčí?? koukni na fotky aut s origo podvozkem a s podložkama.....nesrovnatelné
  • BigBen3
    Rade: Centrální kroužky. Měl by jsi to dostat automaticky ke kolům, pokud budeš kupovat v krámě,akorát pro coupé je třeba je zbrousit na 58,1 mm. Já je kupoval za 400,- sadu
  • RAdE
    pro Tlama : Ahoj, a prosim te v cem je to hezci ja ani nevim jak ty podlozky vlaste maj vypadat, takze si ani nedokazu predstavit, co to s tim ma udelat. Mozna jako, ze kola budou vice ven?Fakt nevim :-) a ty plastove mezikusy, to ma jakej nazev, kdybych se na to chtel kouknout jak to ma vypadat? Diky =)
  • BigBen3
    Ty plasťový jsou dobrý,pokud to dobře upevníš, není šance,že by se tomu něco stalo. Mám to taky taky a alles gute
  • Tlama
    u 20V nehrozí že by ti drhli o brzdiče takže podložky nejsou třeba...i když s nimi to je prostě nesrovnatelně hezčí, jediné co ti doporučím je aby ti seděla středová díra...na to existujou plastové mezikusy....i z jiného matroše samo.-)
  • RAdE
    Oka, danke, zkusim to a uvidim teda .-)
  • Missicka
    Já mám kola Mim - Platin Black 17" 7,5 s roztečí 4x100 upevněné plovoucíma šroubama a je to v klidu..
  • RAdE
    Ahojte, chci se zeptat, kdyz mam kola bla bla (BSA suzuka) a mam je 4x100 a dostal jsem k nim plovouci srouby myslim 60mm... staci je jen zariznou - obrousit nebo sou lepsi podlozky?Popripade musim s tim vubec neco delat, vazne by mi to nejak drhlo o naboj, jeste jsem to nezkousel, takze ani nevim jen jsem tu neco takoveho cetl kde si...Diky za rady.