nefunkce abs

• rogy
    Thor: diky skusim to...
  • Thor
    Hele rogy, stáhni si na někde na netu fiatácký Eper, to je dobrá věc. Podle VINka tě to ukáže detailně všechny díly včetně čísla. Můžeš pak schánět dobře náhradní díly. Má tak okolo 1GB.
  • rogy
    no to som si nebol isty ci je to kabel na abs alebo na dosticky, ale myslim ze asi na dosticky vyzera ze je to bez abs... ked bude teplejsie pozrem na to lepsie...
  • Mertix
    rogy -sou tam od signalizace destiček, přímo z destiček, a to 2 vede přímo jakoby z poloosy myslim...
  • rogy
    v tom niesom si isty ci su to kable na cidlo abs... ked sa trosku oteply skusim na to lepsie mrknut
  • Coupe20VT PLUS :-D
    dělali taky coupečka bez ABS?
  • Mertix
    rogy mrkni na za přední kola, jestli ti tam vedou čidla ABS, jestli jo, tak ABS mas:)
  • rogy
    dik za rady, prinajhorsom skusim na zimu zohnat tu vecicku co mi chyba... nevies nahodou po com by sa to mohlo pohybovat???
  • Tlama
    ne jiný vliv to nemá...na léto asi lepší než s ABS....na zimu ne
  • rogy
    no ved to druhe zariadenie tam nemam... moze to mat nejaky vplyv na brzdy??? samo okrem toho ze to nebude prerusovat
  • Tlama
    ABS poznáš že ti trubky z hlavního brzdového válce vedou do dalšího zařízení a ne přímo k brzdičům
  • rogy
    v technicaku je pisane ale co je v manuale na fotke pod nadrzkou ja tam nic nemam... to by malo byt abs nie???
  • Tlama
    co máš psáno v velkém techničáku?? je tam ABS?? jestli ne tak je to jasný, jestli ano tak ho tam máš
  • rogy
    mam este jednu otazku, moze byt ze mam vybrate abs-ko??? pozeral som si to podla manualu a v aute som nevidel ziadnu jednotku abs... kde by sa mohla nachadzat??? ak by sa dalo poprosil by som aj foto... dik
  • rogy
    ved to ze ja som na tom rovnako, mam ho necely rok tak sa pomali ucim :)
  • TOM
    ale na 100% ti to řekne klouček fiatu měl rozebranejch spoustu ja zatím objevuju a stale se učím :D
  • TOM
    newím myslel jsem tu pod volantem ale ted jsem volal kolegovy s fiatu a řikal že marea ma i někde velkou pojistku v motorovem prostoru pod plastem někde u abs.koukni tam někde měla by bejt označena
  • rogy
    ak myslis tu co je pod volantom ta je ok! Neviem ci su neni este niekde prijamo na absku???
  • TOM
    co pojistka?
  • rogy
    prosim vas neviete cim to moze byt ze ked zapnem klucik ani mi nepreblikne kontrolka a nefungzje??? dik za napady