Kolik oleje do 1,8

• von Raven
    nechci se do toho moc srat ale papirove to opravdu na posledni strane manualu rika "Coppa motore 4,0 litri" a o radek niz to rika "Coppa motore e filtro 4,4 litri" takze kdo nemontuje filr tomu staci 4 litry :D
  • Syky
    papirove 4 litry...na 100%
  • ZdenysM.L.
    Tak to uvedu na rovinu.Koupil jsem oil a auto dal do servisu protože se dělalo víc věci a po 100km koukám na měrku a ti joudové tam nalili 1cm nad horní rysku.Tak jsem musel vzít hadičku a stříkačku a vycucat 0.5l ven:-((Jen potřebuju zjistit kolik je tam papírově oleje .Protože mi v servisu řekli ,že tam patří 4,7l tak je tam nalily a ani se nepodívali potom kontrolně na měrku.No nic jsem poučen.Nejlepší je si to vyměnit sám.
  • Edrig
    S filtrem jsou tam 4 litry asi nad 1/4 mezi riskami.Dávám 4,5 a do výměny již nemusím dolévat(10 tis.km)
  • Dave 1,8
    S filtrem(bez filtr se tam vejde hodně oleje)hladinu mám 2/3 měrky.Z praxe:3x výměna plus výměna u Vency.Kup 5l ať máš i na dolejvání stejnej oil.
  • ZdenysM.L.
    Ty 4 litry jsou s filtrem nebo bez?A kde je hladina na měrce?
  • Syky
    jak jsem psal a hadejte se semnou..ja liju uz pres dva roky 4litry a mam tam presne....
  • Dave 1,8
    Do motoru se mi vejde 4l ol.filtr Champion nebo Mann.
  • von Raven
    kup 5litru, uz se to tu resilo, strcis tam 4,7 +- neco malo podle filtru pac sou dve velikosti filtru ale 4 litry jsou malo
  • ZdenysM.L.
    Potřebuju ještě tabulku kterou bych si mohl vytisknout.Aby tam ty 4 litry byly napsany.
  • Syky
    4 litry
  • ZdenysM.L.
    v tabulce tady na webu to není.Docela to potřebuju.V servisu to přelili 1cm nad horni rysku.
  • ZdenysM.L.
    Kolik patří tabulkově oleje do motoru 1,8 s nebo bez filtru?Dík