stěrače

• Koty
    tak dnes sem prohlídl i ten motůrek, a ty kontakty se zdají být v pořádku, tak vůbec nevim...jedině vyměnit motůrek za jiný, jinak nevim
  • POL 20VT
    2
  • POL 20VT
    origo..
  • Koty
    tak to je fajn :o), zítra si budu hrát
  • Mertix
    sundáš Torpedo, to je to pod stěračema, nejdřív teda stěrače, asi 10malých křížovych šroubku, a pak je tam:)
  • Koty
    jak se dostanu k motůrku stěračů, ještě sem neměl potřebu ho hledat :o), kde ho najdu, díky
  • Tlama
    Koty ...doběhový kontakt v motorku stěračů
  • Koty
    tak sem dnes prohlídnul to relé, ale je v pořádku, proč se mi nevrací ty stěrače tedy do původní polohy?? může to dělat motůrek stěračů? prosim o rady!
  • TOM
    2koty skus to jedna z možnych variant je to rele pod volantem taky sem měl stejnej problem :)
  • Simarik
    koty: máme stejnej problém :-)
  • Koty
    mě blbnou stěrače na první a druhou polohu nevracejí se do původní polohy, mam také mrknout na relé? nebo čím to je?
  • Coupe20VT PLUS :-D
    PLEASE... dejte sem někdo detailní fotečku ostřikovačůůůůů.... díky
  • POL 20VT
    tak sem to dnes sletoval a už to maká, jako novej!:-)
    :-D tak to je taky špatně... ale za efekt ti dávám 1 s *
  • Luxor
    já to mám zas nasměrované směrem od skla a když jde někdo moc pomalu přes přechod tak použiju!
    až budete mít chvilku, dejte sem fotku předních stěračů i s ostřikovačema... já mám oba nasměrované pod stěrač a stříká to na pikaču, tak jestli to vůbec mám tak jak má být...
  • Luxor
    jj Goode, my víme, otvírat motor za relátko se nevyplácí :-)
  • Luxor
    dobrá práce ;-)))
  • POL 20VT
    tak sem se dnes konečně podíval na zoubek toho modrého relé od stěračů, už při sundávání mi bylo jasný že je KO, utržený plošný spoj od patice kontaktů
  • Simarik
    mám ten samej problém ale už mě to neva. zvykl sem si. problém mám spíš s ostřikovačem kterej mi zastavuje stěrače a fachčí jen na 3ku
  • POL 20VT
    Kdepak najdu relé na ciklovač stěračů? Choděj jen na dvoju a trojku-nevracej se do spodní parkovací polohy,musím ve správný okamžik vypnout,zadní nechodí vůbec :)