Tlumíč výfuku laděný na 20VT poptávka

• Simarik
    Honzo je fakt že emailová komunikace je na bodu mrazu ale práci odvádí výborně, nevim jak dřív, jezdím za ním přes rok protože furt něco zkoušíme a fakt spokojenost. Telefon mi bere vždy a dáváme k němu i firemní LTčko, taky vše OK. Proto rezonátor pořešim taky tam. A koho znám a má dobře udělaný výfuk tak má logo JP. K dnešnímu dni můžu doporučit :-)
  • Honza
    firma JP - ačkoliv jsme na ně měli dobré reference a doporučení našeho mechoše, kterej se s p.Pavlíčkem zná, tak komunikace nic moc -Ať telefonická (chápu že občas v zahraničí na závodech to prostě nejde..), nebo emailová..jednou jsme byly na dílně osobně ...no jelikož snaha dohodnout tvorbu vejfuku vč. svodů trvala 2 roky, tak jsme šli jinam...
  • Brano20VT
    ja mám kat supersprint , druhý diel supersprint a na konci inoxcar a to to je zvuk jak začína to video :

://www.fiatcoupe.cz/forum/akce-a-srazy/1489-klubovy-sraz-2009/
  • Mertix
    Simarik -v autě to tak hrozný neni, a už ani mepotřebuju radio...:)
  • Simarik
    nee já tim chtěl naznačit že 20VT má jemnější zvuk než 4hrnek. ale to tvoje je masakr, to bych v autě nevydržel, i to co mám mi vadí !
  • Mertix
    Simarik -tak na videu si to slyšel, co mam, chceš říct, že máš ještě hlubší?
  • Simarik
    Mertixi ale já mám 20VT ! bacha na to, to je jiný než 16VT. zvuk je super ale potřebuju odstranit hlubokej toon
  • Mertix
    Simarik to chci pak taky vidět, jakej to bude sound, kdyžtak tam taky dam rezonator, na Omeze sem ho měl, ale myslim, že to byl stejně pořád hlubokej zvuk...
  • Simarik
    Koncovka 90ka, celý výfuk je pohlinikovaný a následně nastříkaný antikorozní barvou na výfuky. vč. práce a všeho upevnění mě to stálo necelých 5500,- ještě si tam nechám dát rezonátor
  • Simarik
    1
  • Simarik
    já si nechal udělat na zakázku. až budu u patrika tak to můžeš omrknout, ale budu dávat rezonátor (odstranit hlubokej toon)
    Neví někdo jakej rezonátor použít ???
  • Brano20VT
    ja mám toto : http://tuning.autodoplnky.cz/vyfuky-inoxcar-single /inoxcar-celonerezovy-koncovy-dil-vyfuku-fiat-coup e-s2988297 , inak ešte na 20vt ho robí supersprint , regazzon , lester
  • Ravic inesperto
    potřebuji poslední část tak aby šla napojit bez problému na origo výfuk pokud někdo má nebo dával prosím o radu, odkaz kde nakoupit,nebo nabídku prodeje od vás...Děkuji Tom