Honzo je fakt že emailová komunikace je na bodu mrazu ale práci odvádí výborně, nevim jak dřív, jezdím za ním přes rok protože furt něco zkoušíme a fakt spokojenost. Telefon mi bere vždy a dáváme k němu i firemní LTčko, taky vše OK. Proto rezonátor pořešim taky tam. A koho znám a má dobře udělaný výfuk tak má logo JP. K dnešnímu dni můžu doporučit :-)
firma JP - ačkoliv jsme na ně měli dobré reference a doporučení našeho mechoše, kterej se s p.Pavlíčkem zná, tak komunikace nic moc -Ať telefonická (chápu že občas v zahraničí na závodech to prostě nejde..), nebo emailová..jednou jsme byly na dílně osobně ...no jelikož snaha dohodnout tvorbu vejfuku vč. svodů trvala 2 roky, tak jsme šli jinam...
Simarik to chci pak taky vidět, jakej to bude sound, kdyžtak tam taky dam rezonator, na Omeze sem ho měl, ale myslim, že to byl stejně pořád hlubokej zvuk...
Koncovka 90ka, celý výfuk je pohlinikovaný a následně nastříkaný antikorozní barvou na výfuky. vč. práce a všeho upevnění mě to stálo necelých 5500,- ještě si tam nechám dát rezonátor
já si nechal udělat na zakázku. až budu u patrika tak to můžeš omrknout, ale budu dávat rezonátor (odstranit hlubokej toon)
Neví někdo jakej rezonátor použít ???
potřebuji poslední část tak aby šla napojit bez problému na origo výfuk pokud někdo má nebo dával prosím o radu, odkaz kde nakoupit,nebo nabídku prodeje od vás...Děkuji Tom