poradit ohledne kol

• bobi
    Srat na to, mas pravdu! :-)))
  • Syky
    dobre :)
  • Syky
    ja te budu muset na sraze presvedcit a nazorne ukazat ;oD
  • Syky
    nooo konecne mi dal nekdo za pravdu ze mi s 10mm jeste nedrou a s 15mm uz yo...
  • Tlama
    musím taky nesouhlasit...když dá člověk podložky a ještě k tomu tak široké pneu které i při nízkoprofilu mají větší průměr tak se tam v rejdu opravdu nevejdou...já měl problém u rozměru 215/50/17.....a musel jsem tam dát 215/45/17...a bylo po problému...i tak malý rozdíl v průměru pneu byl znát
  • bobi
    Rotak - trochu s tebou nesuhlasim: ked koleso neskrka bez podlozky, s podlozkou skrkat moze v miestach kde zacina prah a o plasty kde je kooler a ol. chladic.
    Dovod: s podlozkou koleso opisuje väčšiu kruznicu pri zatacani, tym padom moze v plnom raide skrkat v tychto miestach. Ked sme prevarali disky na autach na relykros, tak to v tych miestach skrkalo a bol to ten isty disk, akurat mensie ET.
  • Syky
    :D
  • Syky
    Roťák002: tyyy jo jeste ze je to pres forum,jinak by jsi uz na me klecel :D

ale diky za radu ;o)
  • Syky
    Roťák002: noooo to bych mohl soupnout i na ten disk co tam mam ted ty 225/35....
  • Syky
    presne tak,jmeno me :D
  • Simarik
    ahaa pan dráteník :-))
  • Syky
    myslim ze ty moje by jis nechtel :D
  • Simarik
    syky: tak si tam dej užší gumy a 245/35 prodej nám do hradce :-)))
  • Syky
    Roťák002:bez podlozky dru jen lehce o podbeh,s vetsi podlozkou jak 10mm dru uz i o blatnik...gumy 245/35 R17
  • Syky
    uz ted kdyz dam plny rejd,tak lehce dru o podbeh,ale lehce,ale pokud tam dam treba 20mm podlozku uz dru o blatnik a nezatocim...
  • Tlama
    Syky ....proč by ti nešlo zatáčet s 15ti mm. podložkami? já měl 20mm a nebyl problém
  • Syky
    ale ne 10mm podlozky s rantlem..to nejde protoze ten origo rantl co je na kotouci je vetsi jak 10mm takze to nejde...s rantlem jdou pouze 15mm a vic...kdosi psal ze samozrejme ze jdou,ale nejdou....
  • Dr.Ravic
    desticky si udelas sam na soustruhu jak velky potrebujes...
  • Syky
    ahaaaa takze ET tam neni problem tam jde totiz teda o disk..protoze ja tam moje kola nedam kvuli brzdicum,ale je na hovno,ze muzu dat podlozky max 10mm a ty se s rantlem nedeleja...delaji se az od 15mm a to uz je zase moc velke,nezatocil ych....:(
  • Brano20VT
    ET nemá vpliv na to či ti kola dru o brzdiče , záleží na tvare paprskov jak su klenuté , 245 ky na 7palcovom ráfku budu dost vybulené
  • Tlama
    a myslím že ani tak nezáleží na ET rávku ale na tvaru loukotě protože málo rávků jde na brzdič 20VT i když ET sedí jako origo
  • Tlama
    na gumu 245 potřebuješ aspon 8,5 palců
  • bobi
    Syky zajdi do pneuservisu, tam ti sirku disku odmeraju takymi moznicami, co su k vyvazovacke.
  • von Raven
    v 17" profil 35 vypada dobre a hlavne ho tam narves ikdyz to mas snizene..
    na 7J nevim jak to bude vypadat pac to neni moc vysoke, ale ja mam na 7J sirku 205 a je to krasne kolmo nahoru, kdyz jsem mel 205 na 6,5J uz se to bulilo takze odhaduju ze na tech 7J natahnes jeste 225 aby to nebyl papuc, ale uz to bude do boku, ale jak rikam mas profil 35 tak mozna to nebude takova krizovka, ale asi by to chtelo 7,5J jestli nevis co tam mas tak proste to zvedni povol ctyri srouby a kazde kolo to ma vyrazene nebo vylisovane zevnitr obycejne nekde na jedne loukoti tak proste hledej at mas jistotu
    origos je ET 38
    cim mensi ET tim je dosedaci plocha kola na naboj bliz ke stredu kol, takze cim je ET mensi tim vlastne leze kolo ven z auta divej http://www.pneumatiky.cz/info/alu-kola-et-zalis.ht ml
    takze to mensi by melo udelat vic prostoru pro brzdice jako kdyz tam das podlozky, pokud ti to drhne je to tvarem kola vevnitr ne ET
  • Syky
    ahoj ahoj..potrebuju poradit..na aute mam ted kola azevy ET 30,ale nevim jakou sirku..mam tam obute 245/35 R17...

mam vyjhlidnute kola a sirku maji 7..muzu tam dat ty gumy 245/35 R 17? ja vubec nevim jakou sirku maji ty moje kola takze potrebuju poradit prosim...

a original kola z 20VT maji ET 35?

moje kola kvuli ET 30 nedam na 20VT,protoze drou o brzdice..kdyby meli ET 35 uz by problem nebyl nepletu-li se....