Variátor

• turbo
    Mini má super cenu.Jestli ho někdo potřebuje berte a nešpekulujte s natahováním kalibrovanejh pružin.
  • ales
    já už tak trochu začínám tušit čemu se tady říká variátor:o),zřejmě to není ten kovový váleček našroubovaný na vačkové hřídeli ......
  • MINI
    hele nabízim uplně novej za 3860,-
    Toť aktuální nabídka.
    Jestli máš zájem, písni mi na email: mini05@seznam.cz
  • Denis 1,9 JTD:(
    Jinak pružiny se nenatahujou, ale vyrábějí nové:-)
  • Denis 1,9 JTD:(
    Luckymotor: jestli máš tu pružinu a kroužek vyndaný, tak je vyfoť, uvidíme, co se dá dělat.
  • Dave 1,8
    jj.to je ono-klasický příznaky.
  • brakes
    čau děla ti to pořad nebo jen když ti to nastartuješ, jestly jo tak to muže byt tesněni pod zběracima svodama taky jsem to mněl jak disel
  • Dave 1,8
    Motor nebude tak pružně reagovat na změny otáček,nic vážnějšího by se přihodit nemělo.
  • Edrig
    No tak to by mne také zajímalo.Nemá vadný variátor(pokud není naprosto zničený) negativní vliv na hluk jen než se zaplní olejem a jinak je to neškodné?
  • Edrig
    Kůrkyn,Mini - děkuji za informaci a nabízenou pomoc.Jak se trochu oteplí,rozhodím to a využiji vaší nabídky.
  • MINI
    Jak tu bylo řečeno, variátory umim za dobrou cenu z englandu a taky vlastnim přípravky na 1,8. Stačí kontaktovat.

mini05@seznam.cz
  • Edrig
    Chápu,že variátor je nejlépe měnit s rozvody,ale já mám rozvody celkem nové,takže mi jde jen o ten variátor.Je jeho výměna náročná a jak se provádí( FC 1,8) ?Díky za informaci.
  • turbo
    taky diesel a taky sem ho měnil i s rozvodama.Píšou že to dělá karbon ale můj byl úplně čistej. po výměně se stejným olejem je tichej.
  • von Raven
    a nejlip to udelat rovnou s rozvodama.. mi to delalo taky a byl to ridky olej, co jsme presel na seleniu tak to dela az pred vymenou takze neresim, nekerym to ale dela i pry problemy se starty
  • Dave 1,8
    Někteří zkoušeli repase-údajně nepomohlo.Nejlepší bude pořízení nového variátoru.Cena v čr cca +- 5000.Doporučuju kontaktovat Miniho-objednával z anglie.
  • Edrig
    Co s variátorem,když mi to po nastartování jede jak disel ?Vyměnit jej komplet,nebo jen pružinu,případně vyčistit-jak jsem pochopil z některých příspěvků na foru?A ještě radu jak se k němu nejlépe dostat. Díky .