258 Broom Yellow

• Jelo
    Třeba Autolaky Karel Hrubý roh ulic Táborská-Otakara Ševčíka. Jeden spray 400ml za 350 Kč,-
    Ale určitě ti to udělají i na spoustě dalších míst po Brně.
  • Giallo 1,8
    To lukin20VT: Ty jseš taky žlutej brňák. Můžeš mi dát tip? Navíc si pamatuju, že jsi nedávno musel lakovat :o(
  • Janinka 2.0.16VT
    von Raven 1.8 má pravdu,to je naprosto správný postup,také jsme tak dělali nárazník a je do skvělé
  • von Raven
    barva do spreje vzhledem k poctu barev a vetsinou obsahu perleti vyjde na jeden 400ml sprej 370,- a barvu ti namichaji presne podle vzorniku a daneho odstinu co mas na aute, jen cislo nestaci... kdyz to je na plasty tak tam ta barva staci a nech si pri jednom namichat do spreje i lak s tuzidlem (dokonce i ve firme kde mi pravidelne michali lak s tuzidlem, tak jak prisla jina obsluha tak se se mnou do krve hadala ze to nedelaji a nejde, tak sem si nechal zavolat majitele ktery to micha a bez blbych kecu to mel na pockani hotove v kvalite jako dycky), zadny kupny akrylatovy ten ztrati lesk hned jak vyschne, ten rucne michany vyjde kolem 300,- a lesk ti zuzstane dokud ho nesedres. na plechove casti ale spis natupat nejakym klacikem do direk a skrabancu a rozlestit, nebo nechat prestrikat profikem
  • lukin20VT
    není to tak drahý ale nech si to udelat podle odstinu auta a ne podle cisla barvy.
  • Janinka 2.0.16VT
    jj
  • Giallo 1,8
    Díky za info.
    To přežiju ;o)
  • Giallo 1,8
    Vidím, že asi nejlepší řešení bude si nechat namíchat barvu do spreje. Snad to nebude stát majlant ;o)
  • Honza
    heheh před 5 lety jsem lakovaly origo černý prahynějaký nosníky v motorovým prostoru obyčejným hamerritem ve spreji -a jak to vypadá doteď ..dobře.. je znát drobná změna odstínu ale je to OK..sice pravda že bych s tím jiný části auta nedělal..
  • Giallo 1,8
    Možná je to blbej dotaz - ale čím děláte drobné opravy na laku? Máte někdo tip na co nejpodobnější volně prodejný spray s autolakem? Nebo nějaké jiné řešení? Za rady, že si mám nechat udělat celolak děkuju předem.