-
15:20:55 11.2.2009
no problemo :-)
-
14:12:34 11.2.2009
OK:) A dekuji za olej dorazil v poradku...
-
19:49:02 10.2.2009
úplně stejně dlouhé asi není třeba, jen to nehroť a necpi se s SF přímo dole před míchačku, klidně to ohni vzhůru a přilož ho k podběhu
-
18:13:52 10.2.2009
Dekuju moc chlapi, vycerpavajici a velice platne odpovedi:) Jeste jednou dik!!!
A pokusim se dodrzet delku origo potrubi. Diky:o)
-
20:03:43 9.2.2009
asi tak, ale u coupe nemáš moc možností si vymýšlet co bys chtěl, ale musíš dělat to co vyjde. To sací potrubí když hodně zkrátíš, bude ti chcípat motor když za jízdy vyřadíš - musí to mít před váhou nějaký spád (asi teda - mě to chcípalo). IC avia má vstup 50 a výstup 60 a myslím že to úplně stačí. Já teda Dp neměřil ale jelo to dobře a na to jak krásně to pasuje je to dílec stavěný pro nás!
-
11:15:47 9.2.2009
1)váhu nech tam kde je ,pouze co nejvíc narovnej přívodní potrubí před turbem -předejdeš hydraulickým ztrátám už při sání
její odstranění je dobrej nápad pouze při přestavbě elektroniky a použití na MAP senzoru,to jsou případy kdy už váha je určitým omezovačem výkonu a funguje jako restriktor...tady se ale bavím o 500+PS .. bez váhy nemá řj šajn co se vůbec v motoru děje..ano existujou různý map-ecu, jejihž funkci tuším,jelikož sem ji pořádně netsudoval...jejích principem je nahrazování signálu z váhy signálem,kterej si tu map-ecu naučil dleotáček a tlaku vzduchu v sání
2) potrubí od turba k IC a od IC ke klapce co nejkratší (nejoptimálnější je IC se vstupem a výstupem na jedný straně -a to na straně klapky)
Průměr toho potrubí nemá cenu dávat větší než je průměr klapky (60mm)..turbo to tak dokáže při menší délce a průměru o dost rychleji naplnit..
-
10:50:01 9.2.2009
Ahoj Marceli. Mel bych na tebe otazecku. Chtel bych sundat kompletne "potrubi" co privadi vzduch do turbiny. Moje predstava je proste turbo a filtr. Je to mozne?? A co treba ty hadicky co jsou napichnuty tesne pred turbem a hlavne co s vahou vzduchu? A jeste jedna vec jaky prumer modifikovaneho potrubi (itercooler avia), delam neco podobneho co jsi mel na cervenym a myslim si ze o tom vis nejvice. Chtel jsem tam dat kolem 60-70??Zalezi na delce potrubi??
Predem diky za odpoved a ostani prislusniky klubu zadam pouze vecne odpovedi, zadne plky a kecy proc to delam atd... Nevim koho bych se mel dotazat a za kazdou vecnou odpoved dekuji:)