-
12:42:39 2.2.2009
Dobroš tak o víkendu se do toho pustím... mám auto u známého...
-
05:11:54 31.1.2009
tak tak nekomu otevrenejsi sani, nekomu volnobezny ventil, nekomu priucpana dirka stelovani otacek, nekomu variator, nekomu cidlo volnobeznych otacek a nekdy staci treba jen ocistit kontakty.. zkusaj
-
22:09:17 30.1.2009
Měl jsem ten samý problém, občas mi lítaly otačky 500-1000 a buď to řestalo nebo zhasl motor, když jsem byl v servisu, tak zjistili, že mám jen zalehlý čidlo volnoběhu, promazali a od té doby dobrý
-
14:55:53 30.1.2009
Taky mi to občas houpne, ale už to neřešim. Se starým variátorem to někdy i chcípalo ale to už je pryč. Nesmíte bejt citlivky hoši :-)
-
11:35:55 30.1.2009
to je jen obyc valecek pokud se nezasekava tak by mel byt v klidu jak ho odmontujes tak ho profukni jestli pousti, trosku by mel a kdyz ho pripojis na 4,5V tak pusti vic... notas na to nemam ale dali sme dokupy stary komp a na tom to slo..rikas nerovnomerny zahraty? nemas moc nizke otacky? nebo se to taky pod tim volnobeznym ventilem zasere a tam mame sroubek s kterym jde dostelovat pousteni vic vzduchu ikdzy je klapka zavrena tak jestli se to ucpalo tak musi otvitat ventil a pak to muze litak... sundej jo a prostrikej necim na cisteni kontaktu a vycisti i ty dve diry pod nim a v jedne uvidis bokem takovy sroubek tak i dirku kam smeruje
-
08:31:31 30.1.2009
:D njn 1.8 má problém... :) Právě že mám origo sání jen jsem do něj dal K&N sport. vložku ale dělalo mi to i s origo filtrem... Takže zkusím vyčistit ten volnoběžný ventil... A nedá se to rovnou někde koupit ten ventil samotný??? Ještě jsem uvažoval že mi po zahřátí kolísají mírně otáčky a jde slyet nerovnoměrný chod motoru... :( p.s. Von Ravene už máš ten noťas k diagnostice s těma dvěma COM vystupy???
-
17:42:02 29.1.2009
jj pomuze na to jak rikam dat origos sani od predku komplet nebo aspon prodlouzit trubku sani za konusem aspon o 20cm dolu do narazniku at ma zas dost vzduchu ale bohuzel uz to tahne znatelne min v benzinu, ale coz je treba zrovna pro nas povzbudive tahne to zase lip v plynu :D
-
16:10:51 29.1.2009
jako obvykle... mas konus misto normalniho airboxu s origo vedenim a tak je to zvakle na vic vzduchu kor po ostrejsi jizde a jak vysadis tak to chlemta este pul minuty po vzduchu nez se to srovna.. takze bud nejed jak hovez, nebo si dej origos sani kdyz ti to vadi :D
pokud mas origos sani zrejme pridrhava volnobezny ventil tak ho vycist taky
-
15:22:56 29.1.2009
Myslím že tu tohle téma bylo hodněkrát, ale nějak jsem se nikdy nedopídil konečného řešení problému... Měl jsem v háji termostat, takže jsem dal nový, čidlo chladící kap. mám taky nové.. otáčky se mi drží těsně pod 1000 a klapku společně s váhou jsem čistil dle návodu... všiml jsem si po výměně termostatu že při razantnější jízdě mi po sešlápnutí spojky mezi řazením padnou otáčky pod 500 a pak se ručička jak na houpačce vrátí na hodnotu o málo nižší než 1000... Co myslíte čím by to mohlo být??? Volnoběžný ventil nebo potenciometr klapky??? Jo ještě by to chtělo vyměnit variátor