TB28 má vzhledem ke 20VT své kouzlo,funguje jako omezovač výkonu a sype se a to vše se vyplatí. Údajně je konstruované na 0,8 bar takže už v serii je přetěžované. Po načipování to jde vše rychleji. Věnovali jsme tomu s přáteli nějaký čas a dnes je repasujeme docela s dobrými výsledky, zároveň montujeme větší axiální ložisko aby byla výdrž větší než z origo dílů. Spoustě lidem stačí když to je v serii a tak nemontují ty stage na zvýšení výkonu
Já mam takovej pocit, že je to vyloženě slabina TB28, resp. 20VT, co jsem se dočetl. Na druhou stranu, pokud si představim konstrukci tý turbíny, tak mi to nedává logiku.
no jo,ale jak si pak vysvetliš auta z 80-90 let,který měli vrtuli,neměli kat a měli celkem průchozí vejfuk a taky jezdilybez žádnej problémů (jediný problémyokterých vím,měli ve škodovce na prototipu 1100 turbo, ale vyměnilyturbo za kousek z R5 a bylo OK...
dej ho tam... to co je tady v radách je jen zkušenost z anglie a můžeš tech chip jezdit i na zcela seriovým autě bez dalších úprav...i když pak bez takovýho nárustu..
nocarret: dočetl sem se to tady na stránkách v sekci RADY A NAVODY :-) proto se ptám, nechci zázraky, dejl by mě bohatě stačil, ale nemám důvěru v český firmy. proto se ptám na GTEC1 ! :-))
voe s těma protitlakama jděte už do hajzlu... jediný k čmeu je užitečnej protitlak je pokles výkonu v celým pásmu otáček..optimální hodnota tlaku ve vejfuku je 0,nebo -0.1-3psi..
pořád dokola a pořád dokola se čipuje a dejluje ale ono je to skoro k prdu protože na vg poladěný 20VT se seriovým softem v pohodě těm čipovanejm uletí
dokonce i 350Z a to mi nechtěl nikdo věřit. Sprayer se tam drobet seknul,odpusťme mu
Jarda: chipovat se to dá ale výsledek tě nenadchne a bude tě to stát mooc zbytečnejch peněz, hold atmosféra, taky sem o tom tenkrát uvažoval!
Sucho: a máš nějaké parametry ? na GTEC1 je prej podmínka vykuchanej vejfuk,lepší svíčky a sport filtr. jak je to s tim tvym ? Turbo bude nové a motor je po GO a chtěl bych 240-250 koníků
2 Simarik : Jestli je to sériový turbo, tak hlavně nevyndavat kat, dát ty studenější svíčky a měl bys bejt spokojenej. Na FCCUK uvádějí 240 - 255 BHP, tak uvidíš...
vejfuck mám jen kat a roura dozadu kde je plně průchozí laďák, sportovní filtr už mám taky a turbo bude nový :-) a ten chip má ten angličan za 1150,- bez dopravy