KURENIE

• Luxor
    klima kdyz v coupe klimuje je v pohode... pokud ale klimuje malo,tak to muze byt budto stara napln, nebo je ji tam uz mene - mikrounik (kompresor do urciteho tlaku jeste spina ale pak uz to ke konci blbe klimuje)
  • sTeAvEn
    to je uplne ina vec ako riesim ja ci je klima studena alebo nie zalezi od naplne kedy si ju naposledy menil pocitam ze nikdy ani ja ale som raz ze vobec ide ok tolkych rokoch
  • Feki
    Podle me je to asi vseobecnej problem..Ty klima v coupeckach sou bohuzel ne az tak dokonaly..Zas to neni r.v.08 zejo..Zapnu studenej naplno a jaks taks studeny,rozhodne ne tak ze by mi v lete byla v aute zima.Kdyz dam 0-vypnuto tak i kdyz mam ovladac na teplym bo studenym,porat lehce fouka teplej od motoru..Mozna lepsi se s tim smirit...
  • sTeAvEn
    kurna stale to blbne ked nastavim studeny vzduch fuka studeny ale akonahle dam teply tak za chvilku ked sa auto zohreje uz studeny nenasavim.
  • von Raven
    me se teda zdaji vic realne ty tahla, jelikoz si ale nevzpominam jak jsou delane ty otocne cudliky na stredovem panelu a mam dojem ze tam zade bovdeny primo od nich nebyly tak to bude asi elektricky na nejaky motorek co dovira... lidi jak to tam je? :)) 2x sem to mel dole jak jsem menil zarovicky ale fakt nevim... taky to ze to bylo 2x dole muze byt pricina ze sem nekde neco skripnul nebo natah pac pokazde na nekolikrat zurive zadelavam vrch, ne uplny vrch ale ty kulate hodiny (verze 98) se musi nastelovat presne do te tesne diry pro ne a to s tim obvykle vselijak lomcuju
  • sTeAvEn
    samooprava funguje uz 2 krat sa zavada same opravila
  • sTeAvEn
    uz to jede nechapem stacilo nechat auto odstat 2 hodiny
  • Jelo
    zkus se podívat na táhla k ovladači teploty.
  • sTeAvEn
    no u mna je to jedno co nastavim ci 1-4 stale horuci ide len intenzita je ina neviem ci je problem v tom potenciomerte alebo nejake cidlo co zistuje teplotu alebo co netusim
  • von Raven
    jo tohle jsem vypozoroval taky ale na podzim ... mi to dela tak... fouka teply at si nastavim teply nebo studeny ale jen kdyz vypnu ventilator, jak ventilator zapnu 1-4 tak zacne proudit ten co je nastaveny. je mi to divne ze to pri vypnutem fouka a jeste teply :) klima chladi.. myslim si ze se nekde sekla naka klapka co nedovira teplo od motoru
  • sTeAvEn
    Zdravim. Mozete mi niekto povedat kde je problem ked mi auto stale fuka horuci vzduch aj ked mam nastavene na najstudensie vobec sa to nemni ktora suciastka bude asi zla? Klima nepomaha.