Technická

• denisa
    po mě chtěli taky vyjádření.takže to asi funguje jak kde
  • Hendrych
    Ten zápis jiného rozměru ráfků jsem před lety zkoušel na Punto a řekli mi, že k tomu potřebují písemné vyjádření FIAT ČR, který mi odpověděl, že to (ráfky 15´)samozřejmě nejde použít....
  • Hendrych
    Mám na kolech podložky, tak jsem teď sehnal orig.kola 20VT, (svoje jsem před časem prodal..)a doufám, že ti hoši na STK budou "rozumní" a xenony nechají projít...
  • Giallo 1,8
    Bylo to přes známýho, poplatek byl včetně evidenčky a přepisu auta na mě jako nového majitele celkem 3300,- Ale říkal jsem si, že když někde trknu na nehomologovanejch kolech, tak to bude o dost dražší
  • Luigi 16VT
    Já technickou s xenony a koly 16" (225/45) bez problémů absolvoval. Zajímá je jen, jestli máš světla seřízená ... a kola? 16" jsem si za poplatek zepsat nechal. S rozměrem by problém být neměl pokud odpovídá poměr ...
  • MINI
    Giallo: to ti stačilo zajít na úřad a bez problémů ti je zapsali jo? kolik byl ten poplatek?
  • Giallo 1,8
    Já jsem teď řešil zapsání kol - zapsali mi 16" i 17" (v rozměru odpovídajícím origo obvodu -1% až +3%) samozřejmě za "správní" poplatek. Na dotaz ohledně xenonů mi řekli, že se to nezapisuje - tak nevím.
  • Kefalín 20V
    Na technické problém s R 16 asi nebude, ale už jsem slyšel o pár problémech s pojišťovnama, ze když uděláš havárku tak první co si fotí je rozměr pneu a jak to nemáš ve velkým techničáku tak máš problém a neuznají ti ani povinné ručení.
  • ROSSI 20VT Plus
    Zdar! Zajímalo by mě jakou máte zkušenost s xenony, musí být zapsané v TP? Já je tam mám moc hezky namontovaný, vypadají jako origo, snad to řešit nebudou :-)
  • denisa
    gooddeath - policajti ani neví jaký tam máš mít rozměr,ja myslím že při kontrole policajtovi velký techničák nedaváš ani ho nevozíš a z maleho se to nedovíš
  • denisa
    ja byl před měsícem na stk a mam 1,8u,takže taky povolené 15tky,jel jsem tam s 205/50 R16 a žadný problém,vůbec se na to nedíval jaké tam mají být.a tam kde jsem byl žádné znamé nemám,klidně tam jed i s 16tkama.jen se díval jestli mám na nápravě stejné gumy a rozměr a vzorek,jinak nic.
  • Syky
    prolezu ze vsim...i kdyz auto nebrzdi...za prachy jde vsechno...
  • JP
    Co tam máte za STKčko? U nás to tak zevrubně prolezou a když je vidět, že se o to majitel stará, tak věci jako kola nebo emise fakt neřešej...:). S čim nenechávaj prolézt je nehomologovanej laďák, různý blikátka, dobastlený xenóny, vymlácenej podvozek, sjetý gumy, kotouče apod.. Emise dělaj jenom když z toho jde viditelně kouř (ať už je to čipnutý TDI, nebo vylágrovanej benzín).
  • MINI
    doma máme jen Citróna Pluriela ale ten má blbou rozteč 4x108 a to tam nenarvu
  • MINI
    tak asi pro jistotu nejlepší sehnat někoho kdo ty 15" 4x98 má a prohodit :-( no pokouknu po okolí
  • Fantomas
    za normálních okolností ti technickou nedaj
  • MINI
    mam malou otázku, blíží se mi technická, ale na aute mam kola 205/50 R16 a v techničáku mam zapsaný max 205/55 R 15. Jak velkej myslíte že to bude problém...nebo jestli s tim máte už někdo zkušenost.