Brzdove desticky

• von Raven
    tak jsme prave zjisti ze desticky PAGID jsou na 1,8 ve dvou verzich ... brake system ATE s hackama za 1500,- a nejaky jiny system s pruzinkama za 2300,- ted fakt nevim ale myslim si ze 1,8 ma ty vodici hacky ATE
  • Martin 8vt
    na civilákovi komplet ferodo a při 1700kg celkový žádnej problém a to semtam dostanou za uši.
    Na tupounovi vepředu kotouče ate a textar desky,zadek origo kotouče a desky ate a ani na sprintech nevadly,jen studený brzdí míň,ale na okruhu jsem je nikdy nezkoušel,to je jiná liga-na předchozím autě jsem na okruhu upek úúplně všechno...
  • von Raven
    kapalinu mam cerstvou Tutelu sic DOT4 ale na tech nasich 270°C... Zimmermany sou fajne moc se mi libi ale uz jsem limitovany pac jsem si koupil dozadu rezane hvezdy brembo tak vpredu dojedu ty hladke ate a koupim taky bremba, vypadalo by blbe jedny rezane a druhe derovane :( ale to uz je jedno... urco ale doporucuju vsem bud zimmermany nebo bremba, je to docela znat ze se i desticky cisti tema dirama a drazkama... jinak dik za rady
  • Syky
    ja kotouce zimmerman a desky ATE a maximalni spokojenost...
  • sTeAvEn
    este ti odporucam vymenit brzdovu kvapalinu za motul RF600
  • von Raven
    ok dik zaradil jsem tenhle typ do seznamu ale na prvni misto zatim davam ty pagidy
  • sTeAvEn
    ferrodo ds 2500 a nemas problem jazdil som s nimi 100 km na okruhu a bez problemu akurat som ich polovicu zodral ale te dosticky neuvaris brzdovy strmen po tej jazde ostal zlaty al brzdy boli modre ale dosticky drzali
  • von Raven
    ouukeej dik za tip, hned pisu mejla at se mi poptaji po pagidu
  • Honza
    pagid seženeš prakticky v každý lepší mototechně... na internetu pak snad jen z meteor.cz
  • von Raven
    asi to tak je, feroda rikali i moji mechanici ze nejsou zle ale na muj styl jizdy aspon Lucas... kde se da sehnat pagid? sice to asi bude spis na 20VT co nez 1,8 :) ale i kdybych cely zivot jezdil jak kacenka a jenom jednou to rozpalil a zrovna potreboval brzdit bylo by blbe kdyz by to zrovna zvadlo :)
  • Honza
    pagid ... pokud je uštveš,tak něco je hodně špatně:)

feroda mam za barákem hozený v sudu,protože nějak nezvládaly bopakovaný brždění z vyšší rychlosti..
  • von Raven
    to je dobre, vetsinou to brzdi zahrate hur :) vzadu mam kotouce brembo s vydrazkovanou hvezdou a brzo je koupim i dopredu, zatim tam mam ale hladke ATE ale furt jak nove tak jen prehodim koncici desticky, obzvlast ted sem zjistil ze se jedna odlepuje
  • Coupe20VT PLUS :-D
    mám sice kotouče ZIMMERMAN, ale desky FERRODO (vpředu i vzadu) a nemám problém... zatim sem je neuvařil. pořádně ale brzdí, až když se to trochu zahřeje...
  • von Raven
    doporucte znacku... mam sice 1,8 ale kdyz to vadne od 130 tak to taky nebude moc dobre takze co je tam slusneho? http://katalog.mjauto.cz/detail.phtml?kod=KDYi8lc7 fYIwBV