Jak vyndat lištu z palubovky???

• Simarik
    největší opruz je sundat ten nápis !
  • JardaITC
    je s tim pěknej opruz to pod tím pininfarina trefit a pak to nějak dát nazpět.
  • Coupe20VT PLUS :-D
    a ne 5tka imbus ale 3ka..
  • Sonny
    oki diky moc všem. Ten imbus tam určo bude, jenomže sem neměl dostatek světla abych si ho všimnul.A navíc mi s tím přijede pomoct lachtan albin. Takže to pude. Diky,diky
  • turbo
    jo je to tak ten imbus tam je a ze strany jsou ty plastový dekly na plast.drážkovaný matce-musíš za dekl strčit ruku a vyšroubovat a pak posunou dekl ke straně-má západky -bacha na ulomení a po vyndání ti to bude jasný na čem ta lišta drží
  • JohnyXX
    Hele určo to tam všechno musí bejt já mám r.v. 1995 a mám tam všechno z každýho boku je tam jedna matka a vprostřed je imbus šroubek a jestli to tam nemáš tak je to divný
  • nocarret
    imbus 5ka myslim
  • Sonny
    Tak sem s toho zmatený pač pod znakem nemám žádný šroubek a z boku se tam nemůžu dostat :-( Ten boční plech cca. půl cm. musím vyhnout??? rok.1995
  • nocarret
    drží na 3 matkach 2 jsou přístupný z boku po těma plastovejma deklama a třetí uprostřed pod znakem pininfarina
  • Sonny
    Tady
  • Sonny
    čaues coupeři potřebuju poradit jak mám vyndat tuhle lištu. Chci jí přestříknout a hodit na ní decentní airbrush. A už hodinu tam sedím a nevím si rady.