ostřikovače.

• Andel_Jirka
    Vilis 1.8: Zkus fouknout vzadu do hadičky která vede do zadního ostřikovače, když ji profoukneš, máš ji asi někde přerušenou. Zkontroluj, jestli ti necáká kapalina vzadu v kufru. Měl jsem stejný problém, pak jsme zjistili, že mám hadičku rozpojenou vepředu mezi kapotou a předním sklem pod tím děrovaným panelem, dole, blízko míst kde mají stěrače pohyblivé části.
  • Tlama
    většinou to je udělaný takhle------motorek je použit jen jeden a funguje dvěma směry...jedním směrem když se točí tak stříká na okno a druhým stříká dozadu...podle toho co popisuješ máš bordel jen v hadičkách
  • rogy
    tak ti uz teraz fakt neviem kade je to tahane dozadu :(
  • von Raven
    neni pod zadnima sedackama na boku za ridicem? matne si vzpominam ale jistota tam neni, zadni sterac ani ostrikovac nemam ale tusim ze tamtudy
  • Coupe20VT PLUS :-D
    a kudy je natažená hadička na ten zadní? sloupkem, podlahou, nevim... přes infraport to tam tu vodu asi netlačí... :-D
  • rogy
    no tak to nevoem ako je mozne ale od motorceka ti idu hadicky dopredu a dozadu... skus pozriet pod dekel stieracou jak je pilovy filter, tam je rozdvojka na hadicky, co to tam nemas vse zapojene do jednej :(
    up... pořád mi to nejde do hlavy... a nechci se v tom začít hrabat, dokavad mi někdo neřekne tip, po čem jít, a kde to hledat...
    ale jakto, že když zapnu přední ostřik, tak jdou levý i pravý a pokud dám zadní, tak jde jen pravý přední... to neni na motorku...
  • rogy
    hadicky mas pri nadrzke, napichnute na motorcek
    ahoj lidi. mám problém s ostřikovači.
    1: přední mám směrem pod stěrač a nemeje to nic. sem koukal na fotky, a většinou je máte směrem nad stěrače. jak je přehodit?
    2: zadní ostřikovač mi nefunguje. pokud ho zapnu, stříká voda z pravého předního... kudy je dozadu vedena hadička a kde to může být prohozené?