Giallo 1,8 : jasně mrknu na to.Zavolej a domluvíme se.Ten filtr je slíbenej - takže to beru jako samozřejmost.
Jarda "roger" : jinak Pavel jsem já a Slatina jsou Petrásci.Pokud potřebuješ nějaký trošku větší servis nebo opravy tak do Slatiny :).Servisů je plno.Jsou v nich velké rozdíly,ale spostu věcí ti na coupe udělají všude. S některejma je lepší zajet tam kde už to dělali. A u Petrásků těch kupé už pár spravili,sám s nima nemám žádnou zkušenost, ale ostatní si je chválí.
Důvěryhodný servis Brno
-
07:08:55 26.1.2009
-
00:11:02 26.1.2009Kdo je Pavel?
A pak taky chci podrobný info jak to u Pavla chodí =)
Jinak prý je něco ve Slatině... jsem slyšel. -
22:17:16 25.1.2009Zdravím - právě řeším podobnej problém. Budu potřebovat servis na žluťáka. Sice jenom nefunkční ruční brzda (žena zaúřadovala, když mrzlo až praštělo), ale bude to chtít i trošku prohlídnout a kapaliny. P.S.: Pavle, myslíš že bys to zvládnul? Domlouvali jsem se sice jen na filtr - ale já Ti věřím ;o)
-
18:34:06 20.1.2009No já myslím že jméno Adalbertmann - bývalo zárukou slušné kvality. Pokud vím, tak svého času jezdil s ing.Michlem absolutní okruhovou špici,po revoluci měl servis někde v Modřicích (kdysi jsem od něho bral motor do Pandy - a v dílně měl víc vrchařských formulí než normálních aut-a těch tam měl dost). Ovšem jak jsou na tom kluci y jeho servisu - jestli se to nějak časem nezku....o - tak jak asi všechno v téhle republice.Těžko říct. Musíš je zkusit a pak dej report.
-
09:29:43 20.1.2009Já jezdím taky k Petráskům (www.cibaru.cz) a celkem spokojenost ...
Džanku, když vidím tu adresu, asi bych to neriskoval :-))) -
15:14:51 18.1.2009
-
15:03:29 18.1.2009www.cibaru.cz
-
14:28:52 18.1.2009Teď mi volal kámoš, že mu na cestě umřel mazel a tak ho chudáka musel odtáhnout do servisu... a já si říkám "Twe jardo, jestli tobě onemocní Stříbrnej koník v Brně, kam ty půjdeš?"
V Ostravě jeden kvalitní servis znám, ale polovinu života jsem v Brně a tady fakt nevím.
Tedy: Máte nějaké zkušenosti se servisama v Brně (a okolí), kde bych to v případě nouze mohl dát na vyléčení? Hned to hodím do GPS pro sichr =)