Problem Central

• Jozef16VT
    Čau Ondro, ako si pokročil? :-) Našiel si už tú jednotku?
  • Jozef16VT
    Ani ja som sa k autu nedostal, bol som u Bobiho prezúvať Punto a Bravo, potom posilka a makať :-)
  • Jozef16VT
    Ondro, podla toho čo som našiel, by to mohlo byť u vodiča nad kolenami v palubke. Teda je tam doslovne: Central door locking system control unit.
    Pozri sem prípadne:http://www.polak.ch/coupemanual/Volume%202/Electri cal%20system%20part%202.htm
  • Jozef16VT
    :-) keby nebola tma, tak idem po kábloch až po tú jednotku, aj keby som mal rozobrat pol auta :-)
  • Jozef16VT
    Naschvál som bol pozret znova v aute, pod sedačkou to fakt nemám, v bráchovej 1.8 to pod sedačkou je.
  • Jozef16VT
    Pod lavým blatníkom to nemôže byť? Tam je tuším alarm, alebo niekde v palubke v tých miestach?
  • Mertix
    jako nefungujemi ani cudlik ve vnitř, ale je tam, zítra vyfotim:)
  • Jan Paukovic20VT
    Napis dotaz sem kdo ma nejakou skusenost treba da nekdo nejakej typ.
  • Jozef16VT
    Pod autorádiom je jednotka pre airbag že? Nemôže byť v tých miestach aj pre central? Každopádne sa to snažím nájsť niekde na nete, ja ju pod sedačkou určite tiež nemám.
  • Mertix
    TheTimo ja mam taky 16vT 1994 a mam ji tam:)
  • Jan Paukovic20VT
    Ja ji mam pod sedackou ale jsou i na jinych mystech myslim ze Patas tu otom nekde jednou referoval kde muzou vsude byt zavolej mu.
  • Jozef16VT
    Ondro, pokial si myslel mňa, tak som s tým nič nerobil, pretože mi to momentálne už dlhšiu dobu funguje:-) Teda odkedy je teplo, asi tomu vadí zima. Je to predsalen teplokrvné,talianske auto:-)
  • Jan Paukovic20VT
    Nevyresil myslim si ze jediny reseny bude vymenit celou jednotku ale protoze nejsme jediny komu to nejde tak to bude takovata zavada oktery nevys kdy se ukaze a ona se jednou ukaze kazdymu.
  • Jan Paukovic20VT
    Stejnej problem vymeniol jsem zamky problem stale no pokud neprsi nesnezi a je relativne teplo tak to funguje ale staci trochu vlhko a us to zas zloby myslim si ze to bude v ty jednotce ale dokat se to uplne nevysere pecu na to ten zamek byl dost zaludnej vyndat a zamdat a ne jednou.
  • Mertix
    mě už nejde ani vnitřní čudlík, vubec nereaguje a pojistka ok:(
  • sTeAvEn
    nuz ako prislo tak odislo zrazu to slape jak hodinky
  • manny
    sTeAvEn: měl jsem jinej problém s elektroinstalací, a když už jsem byl tak krkolomě pod volantem, tak jsem rovnou skouknul všechny pojistky, neni to od věci a třeba náhodou narazíš na nějakou špatnou jako já...amatérská rada, já vim :)
  • sTeAvEn
    No co ktore to je?
  • sTeAvEn
    chcel som to vyriesit vytiahnutim positky ale teda skusal som vytahovat tie co vyzeraju ze maju nieco s centralom ale ten kokot stale funguje neviete niekto jak ten central odstavim poistkami?
  • Simarik
    Timo to máš jako můj modem :-D
  • Jozef16VT
    ...ale ano, je mi nejaký známy, z videnia :-) Naposledy som ho videl u nás doma v zrkadle :-))))
  • Simarik
    neřešilo se to tady nedávno že je to Ř.Jednotkou pod sedadlem řidiče ???
  • Jozef16VT
    TheTimo:úplne to isté ako píšeš mám aj ja. Ešte dodám že aj keď zamknem aj tlačítkom vnútri, tak sa zamkne a hneď odomkne....
  • sTeAvEn
    skusal som jednu druhu stranu stale to iste
  • Jozef16VT
    TheTimo:Ja neviem, aj mne to robí, preto som sa nato pýtal :-) Chcel som len aby si sTeAvEn zamkol auto :-))) Opraviť som to ešte neskúšal
  • Jozef16VT
    Skúšal si ich zamykať aj z opačnej strany? Teda zo spolujazdcovej strany. Skús či to bude robiť aj vtedy.
  • sTeAvEn
    no neviem ale cely den to slapalo v pohode a vecer tomu zacalo sibat dvere boli zavrete normalne tak neviem
  • Simarik
    nezamrznul ? měl si pořádně dovřený dveře ? to musíš napsat taki :-)

mě to dělalo na minulym coupe, zamknul sem to asi na po10tý. byl zatuhlej a stačilo prostříkat WDčkem. zima škodí o to víc, nám včera na nissanu nešly zavřít dveře jak zatuhnul zámek !
  • sTeAvEn
    Zdravim vcera sa mi nedalo zamknut auto. Ked som otocil klucik central cvakol a kned zase odomkol. Alerarm tam nemam iba seriovy central. Neviete kde je asi chyba?