Falken FK-452

• Simarik
    já mám čerstvě koupený falkeny na axa-pneu.cz
  • Innocento
    Všude kde je měli skladem se pak začali vymlouvat, že neví, kdy dojdou. Tak jsem šel na jistotu. Co nadělam, aspoň vim příště kam.
  • Brano20VT
    inno to si posral stou cenou , mna vyšli eagle f1 v 17kách za necelých 12
  • Innocento
    Už jsou napáskovaný v předsíni komplet za 12k... :-(
  • Brano20VT
    pri odbere celej sady viem dat ešte zlavu
  • Brano20VT
    Falken fk 452 viem za 2394 KČ, mám nový lepší ceník , kto má záujem o pneu tak mi pisnite na mejla
  • von Raven
    na vsechny ctyri nemam, chvili jsem premyslel o dvou, ale nakonec sem si rekl ze jestli, tak jen rezerva a ani nevybalovat at se tomu nic nestane :)
  • Innocento
    2 von Raven : No to je hukot :-)
  • von Raven
    nevymyslej a kup si tu ty matadory :) to musi byt super guma kdyz tolik stoji :D myslim ty uplne dole od toho Black Shopu :) to jsem nasel dneska... mozna uz ten odkaz nejde ale nasel jsem to tudy http://www.zbozi.cz/?q=205%2F50%20R15%20MP-43
  • Innocento
    2 Brano20VT : Musím tady očistit pověst těch Goodyearů F1. Teď jsem koukal na ty, co jsou na těch diskách od tebe. Mají rovný boky. Já je měl na předešlym Coupé kulatý a neměl jsem origo disky. Takže musely bejt ty disky širší. Proto to nejspíš stálo za prd...
  • marcin
    hoši ja mam na leto Pirelky PZero Nero a som s nimi nad mieru spokojny,krasne drzia a nejde snich velmi dole,proste goot
  • Koty
    myslim že přímo tyhle mám, musel bych zvednout prdel a jit se kouknout ven na ně, ale tak až pujdu ven tak se mrknu :-)
  • Innocento
    2 von Raven : Já jenom, jestli tyhle gumy někdo dýl používá a nehudruje na ně :-) Mě sedly, tak jestli to neni náhoda. Navíc jsem je nejel celý. O ostatních nemůžu říct ani prd, když jsem je neměl nazutý.
  • Innocento
    2 Koty : Ty 452jky?
  • von Raven
    Innocento nevim, kazdy jezdi trosinku jinym stylem, kazdy ma jinak ohle auto :) nebo geometrii atd atd... ja osobne mam vyzkousene protektory Marix a aktualne jezdim na levnych Roadstonech... smejdy gumy za levny peniz ale vzorek drzi festovne dlouho ale auto uz tak zase ne e... pak mam vyzkousene Pirelli p600, Uniroyal uz nevim co, Continental, Fulda Extremo a Dunlop SP Sport 2000 a celkove nejlepsi se mi zdaly ty Dunlopky ale taky zmizely ze vsech nejrychleji, na druhe misto bych dal ty Pirellky ktere byly pravda na vode uplne v prdeli zato na suchu a svete div se i se vzorkem 2mm naprosto v klidu na snehu
  • Koty
    mam tayk Falkeny a super, jezdim s nima i v zime a drzi vyborne
  • Innocento
    No jo, čučim, co všechno píše Goodyear o gumě a vodě. Holt někde byla chyba...
  • Innocento
    2 Brano20VT : To je bohužel krutá pravda :-) Já s ní ale jezdil i po kruháči rovně :-( Na druhou stranu jsem nevěděl, jak je stará a vim už kulový, jak byly nafoukaný :-( Samozřejmě za zbořený Coupé nemůžou gumy, že.
  • Brano20VT
    ja prechádzam na 17ky a bud to budu F1 alebo Zero Nero
  • Brano20VT
    F1 na vode nemaju chybu , tot moja skusenost , ale fyziku neprechčije žiadna guma
  • DooM 20VTLE
    kocour... : GY F1 by mela byt na vode praveze dobra! I podle testu... ja jsem ji mel chvili na Fabii a spokojenost ale moc jsem ji nestihl proverit
  • Innocento
    Takový ceny znam. Pak následuje telefon z e-shopu s dlouhym vymlouvánim :-) Jinak s těma Goodyearama F1 jsem byl taky na vodě v prdeli a odneslo to 16VT, co jsem měl. Byl to ale předchozí model gum. 2 von Raven : To se snadno říká radši dát 3.400,- , ale když nemůžu ty gumy srovnat, tak je to k ničemu. Taky jsem si chtěl přidat na Pirellky a nakonec jsem od nich ustoupil. Třeba je to dobře, třeba špatně.
  • Jozef16VT
    Na pneushop.cz stoja 2210Kč
  • von Raven
    3000 za kus? to uz bych dal 3400 za michelin cup
  • Innocento
    To co jsem četl bylo jinde, ale na FCCUK je mají i v seznamu performance parts :-)
  • Jozef16VT
    JJ, nieje dávno čo som čítal debatu na fccuk.org a v dosť veľkej miere ich tam odporúčajú a obúvajú na svoje autá.Inak aj mne osobne sa zdajú o trošku lepšie ako Toyo Proxes. Ale Toyo sa nedrali až tak rýchlo.
  • Innocento
    Četl jsem na jedněch anglickejch stránkách názory od uživatelů gum a pochvalovali si i ti, kteří přešli z Toyo Proxes T1-R, Goodyear Eagle F1 GSD3 a Pirelli PZero Nero. Neměl jsem je od začátku (byly nazutý, když jsem koupil Coupé), takže jsem neměl moc času posoudit. Ale asi už jsem rozhodnutej :-)
  • Jozef16VT
    V zime som ich neskúšal, ja som ich stihol behom leta zlikvidovať :-) ale stálo to zato :-) Momentálne mám na leto Regal RD3100 je to koncernový skoro Dunlop a tiež sa dajú(pomer cena výkon)sú ale trošku hlučnejšie. Každopádne keď ich zlikvidujem, tak beriem Falken.
  • Innocento
    Jasan, já je měl taky a stejně tak velká spokojenost. Opravdu rychle ubejvaj. V zimě mě fascinovalo, že je ta guma pořád měkká, zatímco ostatní byly jak šutr. Přítelkyně s nima jezdila, když bylo náledí a to vepředu nebyl vzorek :-) Co potom v létě na suchym nebo mokrym asfaltu. Přemejšlím, jestli koupím nový, tak se ptám...
  • Jozef16VT
    http://www.tyretest.com/pkw_sommerreifen/falken_oh tsu/fk_452/index.html
  • Jozef16VT
    Ahoj, mal som ich a môžem povedať že sú super. Bol som s nimi veľmi spokojný, jediný nedostatok je že sa dosť rýchlo derú, ale držali na ceste ako pribité.
  • Innocento
    Je tu někdo, kdo má zkušenosti s touhle gumou v rozměru 205/50/16? http://www.az-pneu.cz/index.php?goto=vypis&zal ozka=pneu&idnabidka=1449