Zavarit svody nebo koupit lazeny

• Honza
    je to hodně dost -a zda-li to je vůbec nějak počítaný, či odsimulovaný za tu cenu.... tu už jsou opravdu lepší ty svody co tu dával třeba adis + někdo šikovnej kdo udělá zbytek.. nebo komplet třeba supersprint

vždyť holá 2.5" 4m dlouhá nerezová trubka od Bosalu stávala před 4lety necelý 2000,-... když připočteš práci šikovnýho svářeče co umí trochu s ohejbačkou , tak máš vejfuk do 7tkč...

a k čemu nerez? aby vydržel o 2-3 roky dýl, ona si i s nerezem sůl po čase pěkně poradí -povrchová koroze na kámošově vejfuku co má na závoďáku co s ním 4 rokem jezdí CWC a skijerinky..

• Sprayer 20 VT Plus
    Tak cenovka je i tak hezká 30 včetně svodů, ale termín úděsnej nejdřív v srpnu. Pak mi doporučil ještě jednu firmu v Praze 2mmotrsport, ty sice můžou tak za 14 dní, ale cenovka 37 bez svodů
  • Sprayer 20 VT Plus
    Slyšel sem že na linku http://sweb.cz/rene.kramar/Kitcar.htm by měli zmáknout v dobré kvalitě výfuk včetně svodů do 20 tisíc... což by bylo supr, budu to zjišťovat osobně tak dám kdyžtak vědět...
  • Lenoš20VTLE
    zatím fungují ,topím tomu dost akorát mě mrzí,že mi v Příbrami zakukala ta olejová hadice
  • Lenoš20VTLE
    kdyby tam šel zachovat průměr,tak si myslím že už by to někdo vyrobil,ale jak říkám zdá se mi to prostě přiškrcený,to je jenom můj názor
  • ROSSI 20VT Plus
    Ano, nejdůležitější parametr svodů je, pokud vím, aby každá větev měla stejnou délku a průměr. I litinové svody mají toto dodrženo. Jen tloušťka stěny je různá a jsou tam nedokonalosti typu otřepy. Pokud je skutečně jedna větev jiná, tak je to jak říká Patrik, k hovnu...
  • ROSSI 20VT Plus
    Myslím, že pro většinu lidí bude strategičtější dát svody svařit Kloučkovi, neboť ten můj svářeč je z Ostravy a to je dost bokem. Navíc to bylo přes jednoho mechanika, co mi měnil turbo, takže přímý kontakt nemám, ale určitě by se dal zjistit. Co se týče ceny, bylo to dost drahé, teď si už nevzpomínám, ale kolem 1500-2000,-. Jinak ty nerezové svody vypadají fakt krásně, je tam kromě estetického a pevnostního hlediska ještě nějaká výhoda? Tedy pokud nejsou vyloženě laděné(délka/tvar/průměr), jakože tyto asi nejsou.
  • Lenoš20VTLE
    jestli je někdo šikovný a napasuje si to, tak mám hotový příruby ikoupený kolena,není pak problém mu to zavařit,v Příbrami jsem koukal na ČERNOCHOVY svody a mají to docela přiškrcený,protože nezachovali vnitřní průměr,já jsem ho zachoval za podmínky,že jeno potrubí bude kratší
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    OK Rossi,poptej toho pána jestli by do toho šel znovu a dej sem zadávací informace - jde patrně o někoho kdo umí a dělá dobrou práci, takoví lidé se musí hýčkat!

Honzu nech být,je to takový náš Jan Amos Komenský,Cyril i s Metodějem atd atd,už ho známe a tolerujeme mu to
  • ROSSI 20VT Plus
    Marceli, drží, a to byly popraskáné jak sviňa. Mám na nich teď najeto 15tkm a je to bez problému. Holt asi poctivý svářeč.
    Jane, a píše se laděné, od slova ladit, slovo lazené neexistuje :-)
  • ZADIR
    Muzu sehnat taketo za priblizne 20000 kc
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    jsou tu i kolegové co mají zavařené a drží jim to,ti by se mohli znovu ohlásit a podělit o poznatky
  • Tlama
    na starej stránkách byl link okolo 1000euro
  • Jan Paukovic20VT
    tak jsem pred 2dny nastartoval coupatko a slysim rachot jako krava no a rikam si a je to tu a taky ze jo ruply svody tak tet premejslym jestly je nechat zavarit nebo koupit lazeny co vy nato co je lepsi to ze je to o financich vym sam si je neudelam takze by prichazely v uvahu jedine ty pres Patryka co stoji okolo 30tis.