muzika do FC

• Jirka 1,8 16V Č. Krumlov
    Představuju si,že vytlumím dveře a zadní blatníky,možná ještě něco víc.Koupím zesilovač a tubu+nějaký ty špagáty.(cca 10000 kč)
    Zesilovač použiju jen na woofer ?
    A co mám teda dělat ?
  • nocarret
    nojo SPL....jedna z kategorií, kterejm fakt nerozumím o čem vlastně jsou
    To jsem našel na netu
  • Tlama
    vyfot jen ty škatule takhle je h...o vidět
    .
  • Tlama
    škatule ))))D
    Jsou u nich nějaký škatule
  • Tlama
    předpokládám že ty Magnáty za ty prachy mají vyhybky- to může být třeba jen kondenzátor na výškách a cívky na basákách...jsou tam??
    Jen se pust ! Třeba to roštípneš ...
    Navrhuju : Koupím 4-kanál zesilovač.Přední repro JBL nechám jen z rádia ,zadní Magnat ze zesilovače a Subwoofer přemostím dva zbývající kanály. Uvažuji správně?
    Chrčí mi obojí. Jak Magnaty,tak JBL
  • Tlama
    dit se ptá jestli mu chršení repro při 60 procentech dělá repro nebo rádio- nebo jsem to zle pochopil )))
    Píšou v manuálu Loud capacity RMS / max.: 110w / 165w
  • Tlama
    mám tam origo repro a hraje to jak s praku i bez zesilovače )
  • Tlama
    jestli mu chrčejí nové Magnáty za 5 litrů tak asi nebudou slabé ))))
  • Tlama
    myslím že optimální repro napájené rádiem by neměli mít více jak 70W hudebních
  • Tlama
    máš moc silný repráky- kort magnáty ty jsou přeci goood a rádio prostě nestíhá
    Co by potom musel člověk dát za repro,aby se daly zesílit?Vždyť ty Magnaty stoji kolem 5.tis.
  • Tlama
    no stačí si spočítat výkon repráků a k tomu výkon rádia a pokud jsou repro nové tak by ti chrčet neměli
    Jestli jsem dobře pochopil Sucha,tak ten si to myslí obráceně
  • Tlama
    spíš nedostatečným výkonem rádia
    To chraptění v repro při 60% nemůže být způsobeno nedostatečnou origo kabeláží ?
  • Tlama
    asi takhle
    Magnat xperience 162
    JBL Power series P-622 :cena cca 3000kč (nové)
    rádio je 4x50w,repro 2x magnat 165w, 2x JBL 170w
  • Tlama
    no některé zesilovače májí jen 2×sinč. vstup a někdy 4× sinč. vstup ale stejně ti stačí mít z rádia 2×sinč. výstup protože prodávají rozdvojky, tohle neřeš, záleží jak výkonné máš rádio jestli ti to utáhne origo repro v autě nebo budeš napájet vše ze zesilovače extérního, pokud ti to utáhne-výkon rádia doporučuji aspon 4×40W tak ti stačí dvoukanálový zesilovač-to zmn. výstup ze zesilovače 2×, pokud tím budeš napájet i repro v autě tak potřebuješ 4 kanál nebo 6ti kanál zesilovač...napiš co máš a budem pokračovat
    Určitě nechci nic extra,když mám z rádia jen jeden výstup,znamená to ,že musím mít pouze dvoukanál,nebo to stím nemá nic společného?
    Neměl by jste někdo odkaz na nějaké schémátko,kde bych pochopil jak je to zdrátovaný?Když koukám na různý zesíky,tak je tam spousta různých zdířek a to mi hlava nebere.
  • Tlama
    nech si poradit od nocareta...ten je tu myslím přes muziku )))))
    Prosím o radu: chtěl bych trochu posílit muziku v autě,ale vůbec tomu nerozumím.
    Představuju si zesilovač a subwoofer.
    Mám tam rádio Sony cdx-gt30rn s jedním výstupem předzesilovače a čtyři kvalitní repro 170w 4 ohmy.
    Jedná se mi o to co bych měl koupit za zesilovač,aby to šlo pospojovat.
    Za rady a nápady předem děkuji.