20VT

• Luxor
    2 nc: jasny, suprova nejen hracicka :-)
  • Hanzz20VT
    Klouček20VTLE -nezapomen na mne!!!!
  • nocarret
    hele chodí to nad očekávání dobře!!!
  • Luxor
    nc: ;-) to bude zajímavý poměřit coupátka tady na clubu, jsem pro...
  • nocarret
    hele to se dá změřit mám na to věci .-) změřim ti výkon motoru pře a po úpravě
  • nocarret
    .-)) ty ses roztomilej .-)
  • nocarret
    to ví bůh tak přijeď a zkusíme to chipsy tu jsou .-)
  • Hanzz20VT
    holt budeš muset přitlačit nebo to překousnout!
  • nocarret
    hele proč myslíš že je tam ta ze supry .-))
  • nocarret
    já ti řikal že jde - vyměnit míchačku - jiný řešení neni tohle se softwarem vyřešit nedá to turbo má prostě moc velkou turbínu a ten dvoulitřík jí prostě dřív neroztočí
  • nocarret
    ty si mě neposlouchal když jsme spolu mluvili? nebo si byl zase zhulenej?? .-))
  • Hanzz20VT
    někdy jsou tam matlalové,a nakonec až tě chytnou polic. tak ty budeš nejhorší!!
  • Hanzz20VT
    hm,to nevím tohleto jsem nějak netestoval,v tom čer.máme GARRET GT2871R kuličkoví,a to teprve de!!!
  • Hanzz20VT
    tam máš mít napsan.. tmavěmodrá met.tak jsme to měl..
  • Hanzz20VT
    povídej,máš bmw?? benzín nafta?
  • Hanzz20VT
    to č,spíš modrý,to bylo bráchovo 1,to už je pryč,baworák,nadměrně spokojenej fakt!!
  • Hanzz20VT
    mno práve maji hovno celá rodinka,ono to pude z jeho pojistky,ale i když se obávám vidíš co se děje v našom státě za sračky,Coupátko je bráchy já mam BMW Mpacet 525d combi03 ale taky si sním sjedu,zatím ho oživujem,komplet uprava.
  • Hanzz20VT
    zatím to nedošlo ještě tak daleko,ale muj pravník říkal malí to nebude!!! kamo já měl na 2x zlomenou pánev oboustaně,zlomení 3obratle v páteři,je toho víc,už jsem docela ok,ale bolesti,nepřeju to nikomu fakt.
  • Hanzz20VT
    počkám až mi narve plnou poštovní schránku:-)
  • Hanzz20VT
    jjj. já bych mu jí urazil hned,leze po disk,límečky nahoře frajírek,neboj o to se postarám hlavně aby platil nic jiného,horší je to že ta pani má 3 děti doma!!!
  • Hanzz20VT
    ne,on ten magor nezvládnu prav.zatáčku a vjel do protisměru,pak to strhnul zpět a dostal se do stoky,ale aby v tý stoce brzdil tak to bylo ok,ale on točil volantem do leva zpět ven a nás to hodilo přímo před ní,já spal bylo nás tam 4 všichni ok,a já 6 neděl ležel na zádech v Nemocnici jeli sme z flámu,on teda nepil,ale to bylo zrovna 1000m od domova!on mě tam takle málem zabil hovado!!!!
  • Hanzz20VT
    foto2
  • Hanzz20VT
    foto
  • Hanzz20VT
    kocour-mno on to nebyl přímo muj kámoš já ho znal jenom zvidění z našeho města,a nastoupil knám do práce,horší je to že se mi ani ten fracek neomluvil!!!,takže ho sedřu z kuže!!! pošlu foto toho auta.
  • Hanzz20VT
    kocour-nééé v pege.607 limuzína zbyla stoho stačka plechu a já zrovna seděl vedle řidiče takže byla srážka na bok,paní s formanem střed byl 160km,paní zemřela a já těžce zraněnej,a řidič 19 let 2měsíce řidičák,a já vul si kněmu sednul,jinak jezdím tágem,holt je to asi osud!!!
  • Hanzz20VT
    Klouček20VTLE -hm,moc nemužu oni by mě tu místní lidi prásk..,já jsem po těžkej dopravní nehodě,zaviněnou jinou osobou,takže po něj uplatnuju veškerej nárok,a probíhaji soudy,takže oni by mě určitě naprážily kamarádi,tý dotičn.. osobě co mě málem v jeho autě zabil,takže letošní silvest nic moc,v utajení!!!
  • Hanzz20VT
    Klouček20VTLE -čuss,tak jsme to ješte včera zkoušel.. a nic,počkám až se nám číhneš na tu kliku na ten talíř jestli se to dá zaměnit,jes.. jo tak mě asi trefí zas roz.. motor to bude masáž!!!