Shánim gufero!

• MINI
    škoda, ale dík za snahu. Naštěstí sem dneska našel prodejce co ho má v nabídce za slušnější cenu, tak sand bude i skladem.
  • TOM
    jo dneska prokopal všecky šupliky přenosky a zjistil že sem ho tak dobře schoval že ho najdu až ho nebudeš potřebovat takže sorry nemužu pomoct. :((
  • MINI
    tak co chlape, nějaký novinky o guferu? :-)
  • TOM
    ano bylo to na variator znamemu s 1.8 16v kerej to chtěl koupit když sem byl ze znamím v italian carsu a nakonec auto rozbyl a gufero mi zustal v garaži... smutnej konec jednoho pěknyho coupata
  • MINI
    nevadí, zejtra je taky den.

- a jen ještě,to víš že máš tenhle rozměr a materiál? Počítam že jsi ho měl taky asi na variátor žejo?
  • TOM
    čus sorry ja se k tomu dneska nedostal jen tak sem juknul do polic ale asi sem ho někde založil tak 100% zitra dnes sem toho měl celkem dost...
  • bobi
    teraz neviem presne jak sa ta firma vola, ale skus www.asinis.sk Ja sa este poohliadnem po tej druhej firme. tam som zavolal ze take a take gufero nemaju, ze ho daju do vyroby, za dve hod volali, ze si mam pre to prist.
  • TOM
    jo do garaže jdu až ve tři a spatky budu něco kolem šeste.
  • MINI
    bobi: to dělaj na počkání i gufera jo? jestli máš adresu, tak mi jí sem dej, mrknu na ně. dík

TOM: kdyby se ti vyskytovalo v garáži, bylo by to super! dej vědět
  • bobi
    Neviem ci ti to pomoze, firma v Bratislave na pockanie, akykolvek rozmer, akakolvek velkost. Dodavka - asi problem. Ked chces dam zajtra link.
  • TOM
    jedno mam ale musel bych mrcnout do garaže je ještě zabaleny a nikdy nevytaženy na denni světlo...juknu zitra a dam semka vědět....
  • MINI
    a kdyby to šlo tak i 30x42x7
  • MINI
    Prosim pomozte, snažim se sehnat gufero GP 55x68x8 (ACM, MVQ nebo FKM ...jeden z těhle materiálů). Nevíte někdo kde, nebo nemáte možnost? Byl sem v seal-martu tam nemaj ani nikde na internetu a ve fiatu za to chtěj 550,-