Vrzající sedačky

• ZdenysM.L.
    Tak k těm dveřím:Zkuste jestli Vám při dovírání dveří ke konci ty dveře jako by nepruží.Pokud jo a musíte s dveřma víc bouchnout je na 100% vymačkaná pirela(těsnicí guma) v karoserii.Ta guma se uskřípne mezi dveře a karoserii.Provozem se totiž vymačkne z kulatého tvaru na šišatý. Nová stojí u Fiatu 1500kč.Starší u Kloučka cca 300kč.
  • Coupe20VT PLUS :-D
    to je pravda s otevřenym oknem stačí lehce bouchnout 2 prsty... ale se zavřenýmy okny je musím zabouchávat vší silou pomalu s rozběbem.... :-D
  • JP
    Mě to teda taky docela příšerně vrzalo, zvlášť když na tom nikdo neseděl, ale stačily na to několikanásobný pokusy s WDčkem na obě strany a nejmíň 2 roky se nic neozvalo. A dveře zavírám pokaždý stejně, rozdíl dělá jenom otevřený/zavřený okýnko, protože jsou proti normálnímu autu dlouhý a vevnitř se při zavřenejch oknech nestihne tak rychle vyrovnat přetlak.
  • Coupe20VT PLUS :-D
    taky tak... vrže snad všechno... vyměnil jsem i barvu kůže a stejně pořád vrže... :-D takže tí to nebude. PROST2 FIAT
  • Motyl
    Podle polohy sedačky vrže opěrka hlavy a poutka na sloupku, jinak vrže co může :-).
  • von Raven
    jo no meka kastle a krouti se to :) jak vyhorele auto :) vsimni si ze pokazde jak jinak zaparkujes pod jinym uhlem budes zavirat dvere jinou silou pokud s nima vylozene nemlatis pokazde :) zadek neres musel bys dat latkove a je po 80% vrzani
  • von Raven
    ty boky drzi na myslim 3 sroubech jak jeden povoli muze to mit pohyb staci je jen dotahnout krizakem a pod to fukni sprejem silikon a pak svechta to zapinani pasu o bok, nebo kdzy mas sedacku moc vpredu tak o tunel
  • Jarda "roger"
    jojo, zpátečka jde přes zuby, to sedí :D
    Už jsem se bál, že jde o "skrytou vadu" při koupi a ono to je normál, hned jsem klidnější =)

Jinak jak jsem říkal, vrže plast, kůži bych jistě poznal. A zkusím kouknout na to táhlo, to zní docela věrohodně, tam to tře dost, jinak mě napadly i ty boční plasty, ale to leda vytáhnout sedačku a obrousit... jenže na to sem dost máslo =/
  • von Raven
    latkove sou v klidu :) kuze vrze vsude vsecko
  • von Raven
    a vis ze jo... ale za boha si nevzpomenu co sem primaznul, ale moc tam toho neni, kozene vrzou vsude a vsecko ale to bylo tusim jak jsou ty bocni plasty, mozna to bylo i tahlo pasu jak se tre spodem o plast.. neco takoveho,fakt si nevzpomenu a ani nevim jestli sem na to prisel jak to bylo venku nebo jen tak.. taky zalezi na zvuku jaky to vyluzuje podle toho se da lip poznat jestli kuze, plast, kov
  • Jarda "roger"
    Prohledal jsem fóra, ale nějak se tu o tom debata ještě nevedla.
    Jistě víte, co mám na mysli - při jízdě po nerovnostech se ozývá nepříjemné vrzání někde zpod sedaček. Ještě jsem nedetekoval jestli moje nebo spolujezdcova, ale myslím, že obě. Prostě tam třou plasty.

Nevíte někdo z odborníků, do čeho mám klepnout, ohnout, uřezat či zalomit abych se toho zvuku zbavil? V autě ještě nemám audio a tyhle zvuky jako doprovod na delší trasy už mě neberou jako dřív.