řadící páka

• Coupe20VT PLUS :-D
    tak si ji namontuj opačně... směrem pod auto. teda jestli nemáš sníženej podvozek, nebo podhuštěný gumy... to bys pak škrtal hlavicí o asfalt :-D
  • Mertix
    Coupe20VT tak to je podobný...dobrou:)
    kduž sem hooodně slušnej, tak 12/100...
  • Mertix
    Coupe20VT -to je kolik?16vt cca 10...
    no a k tý spotřebě, žere mu to asi jako 20VT :-DDDDDD
    to asi nasere, když na parkovišti v řadě stojí jako první a za nim naskládaný auta, protože každej si myslí, že vyjede dopředu a ono ejhle... :-D
  • Mertix
    Coupe20VT jojo, to sem viděl...frajer...asi mu to vubec nežere víc benzínu:)
    bych neřadil... jak ten taxikář někde v asii... před lety se mu porouchala při couvání převodovka, tak od tý doby jezdí jen do zadu... to jen my tady furt za vším hledáme nějaké problémy... :-D
  • Mertix
    Coupe20VT -jojo, abys mohl řadit.
    aha, sem tě asi nepochopil. já mislel šroub na tyči zespod auta, co vede k převodovce...
    to taky znám. na to trpěli všechny fáčka... jenže každej to řešil až když už si pletl 1. s 5. ... pak už nebylo co převrtávat, aby se tam dal větší lícovanej čep... :-D
  • Mertix
    Coupe20VT to de:)mě ve fačku vypad šroub z řadičky, zespod, na dalnici na Plzen ve140, dlouho sem ho hledal, v tý tmě:)
    si děláš prdel, ale já už tam našel pokladů... naposledy mi tam kolem toho suchýho zipu propadnul zapalovač a já najednou na silnici chtěl podřadit a ono to nešlo... :-D
  • Mertix
    Coupe20VT -já mam jen ty umělý kroužky, drobný mam pevně zavřený ve šrajtofly:)
    to ti tam spadly drobný na košík do kauflandu... :-D
  • Mertix
    mě nějak začalo pod řadičkou trochu chrastit, při zařazení 4, asi tam něco vypadlo...
    hm, jednak mám pojistku, a hlavně přes loketku bych na takovouhle řadičku ani nedošáhnul :-D bych si musel zlomit předloktí...
    tak ji asi nemáš. údajně ji měli jen některé... pojistnej kroužek, kterej když nezvedneš, tak R nezařadíš...
    Honzajs to je hustý... vypadá to jak kdyby si měl konzoli na asfaltu pod autem :-DDD
  • DAVE20VT
    hosi to je prdel:)
  • turbo
    Tak sem tu řadičku musel uříznout - je absolutně nerozebiratelná - je tam trubka, vní nalisobaná kulatina, na kulatině protihroty a na tom je naražená hlavice, ve které jsou plastové kroužky, které po naražení zaskočí do protihrotu a nejde to ven. Zkrátil jsem to o 2 cm.
  • Ravic inesperto
    2Honzajs...sakra:)to si děláš prdel ne?
    a moje 20VT
  • von Raven
    moje taky nema :) leda ze by meli nejakou packu na saltre ze ji nechou rezat :) ja mel obyc trubku dlouhou 5cm nad radio tak sme to zkratil ze plats zacina zaroven s tunelem :))
  • Jarda "roger"
    Ajéje kluci, teď ste mě dostali do prekérky. Se tu bavíte o zámku zpátečky a asi teď budu za trotla, ale... 1.8 16V v základní výbavě žádný zámek nemá, že ne? Sice jsem toho s mým miláčkem moc nenajezdil, ale zamčené zpátečky bych si snad všiml... o.O
    no tak mě teda ta pojistka pořád funguje a pojištuje... bez ní zpátečku nezařadim...
  • von Raven
    a ta pojistka funguje jak? ta ma zamek v tunelu ne? tak to vubec nezalezi kolik toho je nad nim prece, leda ze by ste to davali na retez nebo meli naku sprajcku jak na volant :))
    taky bych krátil... ale mám tu pitomou pojistku zpátečky...
  • turbo
    Simarik: Tak to sem na tom stejně, zejtra na to du
  • Simarik
    je jen naražená, já když jí kdysi sundaval tak sem jí musel rozřezat jak byla na fest :-)
  • von Raven
    mozna se sroubovala mozne jen narazena :) mam ji uz nekolikrat urezavanou... tak ted uz je jen narazena :)) sotva couha ty gumova hlavice z tunelu a radi se s tim paradne :) zadne padlo z autobusa
  • Jarda "roger"
    I v mém případě je jen naražená... při dvojce mi v ruce sice nezůstává, ale problém ji sundat nemám. Je to jen polystyren na železe.
  • Mertix
    tady je starší foto, kdyžtak v patek hodim novou:)
  • turbo
    asi budu muset to hlavici skurvit ale nerad-jinak dík
  • turbo
    to budeš mít asi pravdu,protože s tim kroutim jek zloděj se zámkem div že to nevyrvu i s převodovkou a nic,připadá mě to jak našroubovaný
  • turbo
    Je to teda jen naražený? Já ji chci vyměnit, ale za boha nejde dolu. Mám to rozřezat nebo je na to nějakej fígl?
  • Mertix
    ja sem ji uříz, byla moc dlouha, a ted je to supr.
  • turbo
    Nevíte někdo, jak sundat gumovou hlavici z řadičky? Nevim jestli to je na závit nebo jen tak naražený, ale nejde ňák mi to sundat.:D