Brzdy problem

• Vojta
    Kotouče a obložení mám skoro jak nové. Už mi to nebrzdí hodně dlouho. Jak jsem byl před měsícema na geometrii a zvedli mi to nahoru tak servisák hnedka vystřelil: Aaa vidím že vám nebrzdí ručka, zasekané či nějak vyjebané ty "klepeta"
  • von Raven
    jestli to brzdi normalne tak to uvidis na kotoucich ze nejsou zarezle ale olestene, pak jen dotahnout lanko rucky jak sme psal, jestli je to rezave nejde zadek vubec takze bud hadicky nebo ten omezovac vzadu nebo jiny problem jak psal treba luxor
  • Coupe20VT PLUS :-D
    dělalo mi to samé nedavno... zalepená brzdová hadička,.,, odšroubuj a zkus ji profouknout. pokud nepujde, kup za 250,- novou a vyměn komplet brzdovku...
  • Luxor
    2 Vojta: uz mas vzadu sjety oblozeni...
  • von Raven
    ruka v zime zamrzava, ale to by ti spis zustala zatahla a zabrzdena, pokud nebrzdi vubec takse mi to nezda, sice nevim jak presen funguje ale zadky se nesjedou tak ze by uz nesla a jeste si myslim ze tam je samonastavovani, takze pokud nebrzdi tak musis zkusit jestli nebrzdi jedno kolo coz muz ebyt problem nebo pokud nebrzdi obe zkus dotahnout ten sroub co najdes pod ni v kuzi jak ji zatahnes, ale je mi to divne... kdzy tak na mjauto.cz sem koupil brembo rezabe kotouce a desticky k tomu i s postovnym do 2500,- zadni kotouc ma normu 9mm ale myslim si ze by to melo fungovat i na 7 treba chabo ale melo
  • Vojta
    Já jsem zase zjistil, že mi vůbec nefunguje ruční brzda. Jsem zastavil v menším kopečku, zapoměl zařadit za 1 (což dělám pořád), zatáhl ručku na max, vylezu ven a auto se mi rozjelo :-D Zkoušel jsem na max zatáhnout ručku za jízdy a cítit to jde asi jak kdybych narazil do mouchy :-) Celkově se mi zdá, že mi zadní kola špatně brzdí.
  • bobi
    Riesil som to minulu zimu a mal som natrhnutu brzd. hadicku a lamala sa - ziadny priechod kvapaliny.- pri dobrzdani do zakruty ostavali visat a ako som vyrovnal volant to povolilo. Este moznost- opotrebene stvorhranne gumicky pod piestikmi.
  • turbo
    přesně von Raven,já tam tlačím silikonový olej
  • von Raven
    relativne jedno, neco co neposkodi tu tesici gumku kolem neho... sme neco fukli do strikacky a to pod gumku, zadne drama
  • sTeAvEn
    cim sa maze ten valecek?
  • von Raven
    idealni jak si rozbit hubu v levotocive zatacce...mi to delalo auto co dlouho stalo, zarezlo a nevracelo se a cim delsi cestu jelo tim vic ze to zahrivalo a teplem roztahovalo a pribrzdovalo.. modry kotouc zadny problem.. stacilo rozdelat, ocistit ty plosky ve kterych chodi desticky a bylo, mozna se jeste podivej na valecek jestli tam neni bordel bod gumkama a primazni ho, hlavne nenamaz desticky nebo kotouc... taky nepomuze cistic brzd pac ten sice vyzere bordel ale taky vysusi a drhnes a driv zrezavis... hlavne s tim neco delej pac pribrzdujici kolo na namrzle ceste v zatacce ti poradne zatopi
  • sTeAvEn
    Zdravim. Mam problem s brzdami. Ide o to ze ked zastavim a chcem sa pohnut brzdy ostavaju zakusnute a musim ich pretlacit aby sa troska uvolnili. Neviete kde je problem? Zda sa mi ze je to iba prava predna brzda. Mam 20VT.