Olej zátka - imbus č.?

• Innocento
    Nepovolil. Zkoušel jsem jí jenom natrhnout na parkovišti. Možná až to auto bude zvednutý, že budu moct zabrat. Ožvejkaný to neni a pod zátkou je to měděný těsnění jako nový, takže to přirostlý snad nebude.
  • Tlama
    namlať tomu pořádně kladivem...třeba ti to pomůže
  • ROSSI 20VT Plus
    a povolils to? Já ani zaprase. Asi zbrousím úplně na fest desítku, bo ta 8 je brutálně vymačkaná, díky tomu jak se s tím asi každý potýká...
  • Innocento
    Mě ta osmička dneska ale zvedla mandle...
  • Luxor
    2 Rossi: tak to jde :-) No me nejvic dostal renault clio D ktery ma v hlave zatky ctvercovej profil cca 5x5mm - a to pak necim normalnim povol, zlatej imbus a italsky inzenyri :-)
  • von Raven
    tak alfa nebo tipo urcite maji stejny zavit s vetsim imbusem, mozna i barca
  • ROSSI 20VT Plus
    tak je tam nepochopitelně 8, koupil jsem velmi kvalitní bit na ráčnu za 150,- a jedním cukem se ulomil jako by byl z ledu, to vymysleli zas soudruzi ve Fiatu výborně... .Šroub o ploše talíře s osmičkou imbusem, chjo! Samozřejmě je už po předchozích pokusech notně ožvejkaný. Na všech Fiatech je 12, a zrovna tady 8... .
  • von Raven
    8 nebo 10 se mi zda malo, asi 12 bych taky rekl ale tak to je to nejmensi. jak lehnes pred auto tak tam dosahnes a zkus tam strcit co mas. na primereni zalezitost 2 minut i s pucovanim se, treba ti tam fuknul nekdo jiny spunt
  • Hanz16VT
    Na 16VT je to stopro 12.
  • bobi
    Rossi, myslis Kraftwerk? No zas nejaky zazrak to neni, u mna sa osvedcili Stahnwille alebo Force.
  • Lenoš20VTLE
    origo je 8
  • ROSSI 20VT Plus
    Hoši díky, pro jistotu koupím 8 a 10 :-), 12 mám, jinak vercajk kupuju v Kraftu, vynikající kvalita ale vyšší cena. Doporučuju.
  • bobi
    Myslim ze to je 10. Ale uz to mam vyriesene inak, kedze som ztrhal zavity na vani, tak som z 18ky zavitu spravil 20ku a srob som si vyrobil zo stahovaku na gulaky z avie.:-))
  • JP
    Přesně, taky jsem pro ten klíč musel zajet, protože sada nestačila. Ale třeba má 20VT jinej, 1.8 má normální 8...
  • Luxor
    je to přesně ta velikost imbusu co už jsem neměl v běžné sadě imbusklíčů ani bitů (do 10mm) je o číslo větší - aspoň u mýho 16VT :-) Myslím že je to ta 12tka pokud není běžná po desítce jedenáctka...
  • rogy
    tak sorry, chcel som pomoct ale asi neuspesne :(
  • JP
    Já mam teda na 16VT větší, než na 1.8
  • rogy
    cawes to je jsne neda sa vsetko pamatovat!!! ja som menil olej pred nedavnom na 1,8 som mal 8micku ale myslim ze na vsetkych to bude rovnake... takze 8 :)
  • ROSSI 20VT Plus
    Ahoj, chápu, že otravuju s debilním dotazem, ale nepamatuju si jaký je na výpustné zátce olejvany. Pod auto nemůžu, tak jestli si to někdo nepamatuje. Ve všech mých Fiatech byla desítka, ale tady je tuším 8. Chtěl bych koupit kvalitní bit do ráčny, z normálního klíče jsem minule totiž vytvořil vrtuli. Díky za odpovědi a pochopení :-)