-
09:28:27 20.12.2008
na hracky za 1-2000 se vyser rovnou, policajti pouzivaji ramer7 nebo laserove radary, najdi si frekvence v jakych jedou a mel by ti stacit antiradar v KA, a na laser naky jammer... ve vysledku jsi ale stejne v hajzlu pac s tema ramerama trochu sance mas, ale kdyz budou merit mimo obec kde se signal nema od ceho odrazit ti to taky nemusi zapipat vubec a pokd jde o laser tak tak jak ti to zacne pipat tak uz zmereny jsi, jedine rusicku a to zase zareagujou benga ze jim to nefunguje a to uz docela riskujes, oni asi nenajdou tu rusicku ale uz nejsi pasivni
-
11:13:40 18.12.2008
Dokud toho coyota nebude mit alespon 20% lidi (utopie) nevidim v tomhle systemu vubec zadnej smysl! Stacionarni radary jsou stejne znaceny cedulema a kdyz mobilni nikdo vcas nenahlasi tak k cemu to je tohle dobry...
Stoji to raketu na poplatcich, k tomu platis jeste operatorovi za net...
To uz podle me fakt staci pouzivat v navigaci ulozeny pozice stac. radaru jako body zajmu a bude to z 95ti procent to samy jako coyote. Podle me je tenhle produkt past na penezenky.
-
23:28:01 17.12.2008
já co mám malorážku Logana MCV jezdím doslova jako kachnička a ani mi to nevadí. Co to ale se mnou udělá až zabručí sedma, to nevím
-
22:27:04 17.12.2008
to uz budu jezdit jako ovecka ;-)
-
21:56:01 17.12.2008
Luxor počkaj za pol roka :-)
-
21:49:58 17.12.2008
Marceli, kdo jezdi jak ted ja vubec zadnej antiradar nepotrebuje protoze dopravni prostredky kteryma se ted legalne premistuju maji maximalku 50km/h :-)))
-
11:49:05 17.12.2008
zdravím Brana - hele ted jsem četl pár časopisů a byla tam reklama na legální antiradar. tak na to mrkni ještli chceš, ja to ještě nečetl, mrknu na to večer.
http://www.coyotesystems.cz/
snad se něco dozvíme :-)
-
08:07:13 17.12.2008
já teď používám tomtom viz marcel a předtím sem měl Cobru,sice hlásila i otevřený dveře ale 2x mě před pokutou zachránila, a jednou sem ho zapoměl zapnout a zapnul sem ho až po změření, nějak mě ta 50ka nestačila :-(
-
07:08:51 17.12.2008
používám Beltronics RX 65 EURO a funguje poměrně spolehlivě,ale není to na nějako šílenou jízdu jen na to abych nedostal náhodou pokutu za 60km/hod v 50omezení...nebo aby člověk nemusel brzdit hned u značky obce na 50 nebo na 40 jako některý ....!
-
19:49:35 16.12.2008
já to pojal jako pro lidi, né pro Luxora. Kdo jezdí jako Luxor ať si pořídí Valentajn van, laser jammer a navigaci kde si bude denně updatovat radary. Kdysi jsem to testil na TOMtomu a šlo to - včas to varovalo. Dokonce je i spolek na webu kterej to trvale doplňuje
http://www.poi.cz/index.php?poi=kateg1&t_hltex tkat=radar. K té rušičce - musí být schovávací nejspíš na nějakém raménku se servem aby se schovala hrozíli policejní prohlídka. Zjišťoval jsem zda policie může na místě auto rozebírat nebo ho zabavit když má podezření že je auto vybaveno rušičkou a odpověď jsem nikdy nedostal
-
11:56:31 16.12.2008
to je otazka jestli 10-15 tis je moc... kdyz sectu na co me v konecnym dusleku vcetne vsech nasledku vysli a jeste vyjdou ty 2 zmereni radarem mikrovlnou policii CR a jedno zmereni Mestskou policii taktez mikrovlnou! a do jakyho pruseru jsem se tim nakonec dostal tak mi ted 15 tisis prijde jako prd a dal bych je hned aby k tomuhle celymu nedoslo... Jsem si jistej ze mit antiradar byl jsem min pri 2 merenich v poho - smer mereni byl proti smeru jizdy...
-
09:51:10 16.12.2008
jojo magnmetický smyčky..těch je v turnově a okolí víc než dost
-
09:48:58 16.12.2008
Brano vykašli se na to a jezdi pomalu a nebo si udělej nějaký systém neidentifikovatelnosti. Teď se měří radarama v pásmu Ka narrow a to zbládají jen beltroniky a Valentiny, ale to hovoříme o 10-15tis a laser se dovíš až na poslední chvíli - na to bys musel mít rušičku a to už jsi v rozporu se zákonem, rušičku mít nesmíš. Pak průjezdový radar a ten nezachytíš, ten jen fotí příjezd a odjezd a počítač spočítá. Jo a přejezďáky, to se teď hodně rozmáhá - v silnici vložený magnetický smyčky - opět nedetekovatelný. Takže dobrou navigaci a nastavit upozorňování na radary a často updatovat!!!
-
22:34:46 15.12.2008
Cobra NEBRAT.
Jedine "pouzitelne" (o kterych vim) v CR jsou dle meho nazoru a toho co jsem videl Beltronicsy International od verze RX65 vyse (starsi modely jsou pomale a nestihaji rychle projet cele pasmo) nebo starsi Beltronicsy s CZ softem (ve zvolenem rezimu prohledavaji jen pasmo pouzivane policii CR proto ten sneci procesor stiha, ale pokud bude mit policie blbe zkalibrovany radar, muze se dostat lehce mimo rozsah a hadej se s nimi ze nemeli nakalibrovano kdyz to "nemuzes" vedet, a kdyz je naser.s dostanou Te stejne na neco jinyho). Pak je jeste pouzitelny Valentine One. Samo mluvim ted o mikrovlne, detekce laseru u nas nedela problem snad zadnemu ar (max. vic fal. poplachu) co tuto ficuru nabizi (lasery se u nas pouzivaji zejmena na usekova mereni a ma je taky celni sprava), ale mikrovlna je trooosku podstatnejsi tu pouzivaji hojne statnaci i mestsky :-)
Doporucuju stary radary nebo i novejsi cobry apod. sme. neporizovat, budes to mit v aute jak na technoparty pokud jezdis po meste a zasadni vec ze jsi byl zmerenej se dozvis az ve chvili kdy Te zastavi :-)
-
19:48:25 15.12.2008
neviem ako je to u vas, ale pokial budes mat antiradar davaj pozor aby si nejaky vodicak potom aj mal... :(
-
19:46:41 15.12.2008
vzhladom k tomu že ma vodíčák živý by som si chcel kupit antiradar , len neviem aký , má stým niekto skusenosti , díval som sa na net a cobra je za celkom slušné prachy , dík za duchaplné názory