svietene svetiel???

• von Raven
    aha :) no ted sem cet ze se ti rozinaji oboje... parkovacky vpredu vyval ven stejne to s nima opticky zuzuje
  • rogy
    von raven diky, to uz davno mam,teraz ma trapia parkovacky ako som pisal nizsie...
  • von Raven
    reseni je vycistit plexi a dat tam xenony :)) stelovaci sroubky tam taky jsou, ty male sestihrany na motorcich zvedani po milimetrech des nahoru dolu a ten co je v zadni casti plastu svetla jde vlevo vpravo
  • rogy
    no neva vyskusam ale ten hore bude muset prikurit, neste sa mi mrznut vonku :(
  • bobi
    to neviem, niekde snad u poistkovej skrinky??? Skusaj zapinat, vypinat svetla ci puka, ked nie jedno po druhom vytahovat a zapinat, tak by si na to mohol prijst. Ja sa do eletriky moc nerozumiem.:-))
  • rogy
    bobi dik za napad a kde najdem to relatko???
  • bobi
    Pozri na relatka,ci nieje nejak zlepene.
  • rogy
    no nic skusim ked sa vonku trosku ohreje... :) ale dik za ochotu
  • rogy
    jasne... ved poho ja len tak!!! nema nikto ziadny napad cim to moze byt???
  • rogy
    sorry nadi ale citas vobec co pisem...to som uz davno spravil a nic divneho
  • rogy
    nadi toto vsetko viem, len bohuzial aj ked otocim klucik dozadu, tiez sa mi zapnu aj stretavacky, doteraz som to kaslal na to ale zacina mi to vadit
  • rogy
    ano nadi presne tak... mal som aj rozobraty ten kryt pod volantom ale, nic podivne sa mi tam nezdalo...podla mna to bude nieco v poistkovej skrini
  • rogy
    tie parkovacky: ked ich zapnem rozsvietia sa hned aj stretavacky...
  • JP
    Jestli je to špatně seřízený, nechápu co by vyřešily ksenóny, akorát by měl ty první 4 metry líp osvětlený:-).

Zvedni kapotu, koukni na ty světla a určitě ten "šroubek" na nastavení najdeš na první pohled... Jestli to svítí i s dobrejma žárovkama (např. Osram Silverstar) celkově špatně, tak sázim na vypálenou parabolu.
  • rogy
    no to hej len nezabudaj ze pisem po slovensky... u nas je vsetko mimo papierou tazko :( svetla uz mam nastavene, prisiel som na to ale tie parkovacky...??? :(
  • Syky
    prdnout tam xenony a je po starosti...
  • rogy
    zda sa mi ze mi stretavacie svetla svietia strasne nakratko, ked ide oproti auto idem doslova po pamati...zdvihanie svetiel mi reaguje, neviete ako by sa to dalo zdvihnut manualne??? a este mi nesvietia samostatne parkovacky,co by to mohlo byt??? dik za kazdy napad