jak zapojit BOV?

• Luxor
    no dyt jo... shrnu podstatny, diru do sani zaslepit!
  • Mertix
    luxor-jaky vika ventilu?to sem snad neudelal, a filtr už tam je:)
  • Luxor
    Jasne ze i bez BOVu to kdysi slo... tim ze uvidi co bude na jare jsem nemyslel nic s turbem (ze by okamzite zheblo nebo tak) ale spis taknejak obecne... jinak tu diru do sani mertixy zaslep natvrdo... neni duvod aby tam byl filtr jen starost navic, odvetravani vika ventilu neni dobry zaslepovat ale to je jina :-)
  • PhoB
    luxor a podobni: nestraste tu, jsou auta ktera od vyroby nemaji bov vubec a turba se jim nijak zvlast nekazi(treba 200sx..). Ten prerusovany ton je compressor surge naprazdno. Ani zdaleka neni skodliva jako surge pod zatezi,se kteru si ji lidi pletou.
  • Innocento
    Já jsem špatnym BOVem nakopal turbínu. Jinou příčinu totiž nevidím. Nikdy víc.
  • Mertix
    luxor-nestras, na jare to snad horší nebude...
  • Luxor
    no kdyz uz ted nefunguje tak nevim jak by mohl vydrzet do jara :-) ale v poho, neres, kdovi co bude na jare, uvidis...
  • Mertix
    luxor-do jara snad vydrží...pak si to připíšu do seznamu, co vše vyměnit...
  • Simarik
    já myslel že je to na mě :-) ptž já sem spokojenej, funguje jak má a až mě omrzí tak případně objednám HKS !
  • Luxor
    2 simarik: mertix to chape, jde o kaslani-chechot do sani... :-)

2 mertix: bud je to dobre nebo spatne... :-) jestli se porad "chechta" a fakt uz nejde lip seridit tak jsi koupil BOV k h.vnu, ale zas byl levnej :-)))...
  • Mertix
    Luxor-a předtim to bylo špatně, ted už je to mín špatně:)
  • Mertix
    Luxor-no, předešlej majitel ho tam měl, tak by to mělo být ok...
  • Simarik
    jak špatně ???
  • Luxor
    to serid tak aby tu tu tu nedelal, pokud to seridit nepujde tak jsi vyhodil prachy a je to porad spatne... u 16VT se seriovym BOSCH BOVem odfuk do sani neni slyset, u 20VT jo/to je normalni...
  • Mertix
    tam bylo slyšet jen to, že to nefunguje:)
  • Simarik
    20VT je slyšet i s origo. 16VT bohužel neznám :(
  • Mertix
    simarik-joo, mě ale ten origo vubec neodfukoval, dělalo to jen tu tu tu..klesavě, ted už to dělá jen malinko, ale odfukuje...
  • Simarik
    Mertix: já vyměnil origo BOV za Forge a odfukuje taky stejným stylem ale hlasitěji a zvuk je ostřejší :-)
  • Mertix
    tak je to tam, už si odfukuje, ale předtim pořád udělá to co předtim, to tutu, ale o hodně moc mín než před tim, tak snad se srovná...
  • Mertix
    oki, du to tesnout, snad už to bude pískat, jak ma, a ne to Tu tu tu tu...:)
  • Innocento
    16VT nemá váhu vzduchu, ne? Tak by to mělo bejt OK
  • Mertix
    ...
  • Mertix
    a nebo tu díru zadělam malim filtřikem, jako tady...:)
  • Mertix
    innocento-a je to, vývod od vzd.filtru do toho bosche teda zaslepim, a bov mam teda napojenej s hadicí do intercooleru, snad je to ok...
  • Innocento
    Přístup je na prd, ale měl by ses tam dostat. Možná pomůže sundat hadice z intercooleru k plastový trubce s výstupem na BOV. Z tý fotky moc nepoznam (nevypadá to sériově), takže je to ten druhej výstup, než ten do kterýho jde stlačenej vzduch. Slabá hadička je samozřejmě na podtlak.
  • Mertix
    innocento-a dostanu se k ty u turba v poho, bo budu muset něco vyndavat? a je to teda ta v pravo, B, vid? a nestačí to zaslepit u toho bov?jinak moc díky za radu...
  • Innocento
    Na sponě musíš najít přečnívající konec a vyhnout ven. Troška drobného násilí a spona povolí. Připrav si místo ní klasickou šroubovací. Zaslepit musíš vedení z airboxu do turba (ten výstup je až u turba). Nejlépe nějakým "špuntem" (výborně sedí špunt z demižonu :-) ) a sponou...
  • Mertix
    tak za hodku sem kouknu, pak du na to...snad to do tý doby někdo poví...
  • Mertix
    mam ho od někoho tady z fora, už ho tam měl, jen ho tam strčim, víc nic, nejsem takový nemehlo:(
  • Innocento
    Asi bys to měl na někom nechat... Jinak k BOVu bejvá strohej obrázek a měl by bohatě postačit.
  • Mertix
    zdarec all, jakou mam pls zaslepit trubku?stačí nějak zalepit izolepou, že jo?A jak mam sundat tu železnou sponu?díky za rady:)