Olej v sání 20VT

• MatyCZ 20VT LE
    20VT má mít kompresi 8,5
  • Simarik
    Patrik ještě mluvil o nějakym olejovym ventilu,ještě sem se k tomu ale nedostal !
  • Coupe20VT PLUS :-D
    musim se podívat doma na papír... z hlavy si to nepamatuju... tušim ale něco kolem 10.0
  • Simarik
    tam olej nebyl, předtim bylo turbo od oleje aly dělala to odpadová hadička (ve vyšší rychlosti to průvat házel nahoru), po výměně sucho ....
  • Lenoš20VTLE
    coupe20vt kolik má být komprese na 20vt,jinak se podívej před turbo jestli je tam olej,je je tam hadice na odvětrávání klikový skříně
  • Simarik
    nevim jesi je to turbo :-( vypadá to jako kdyby to chcalo ze zhora ! podotýkám motor po řádné GO :-)
  • POL 20VT
    ano ano, už stojím ve frontě :-)
  • Aladin
    tím si musí projít snad každý .-)
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    velký axiály už mám na poště, ještě ucpávky a můžete klidně přijít!
  • Simarik
    mám motor po GO. pístní kroužky nové a od té doby najeto s lehkou nohou cca 4000km ! Turbo by mělo být OK, jen nevim kolik hadic s olejem se motá kolem sání.
  • Coupe20VT PLUS :-D
    dělá mi to samé... olej v sání, a za studena na volnoběh hulí... za jízdy už ne. taky nevím, co je v hajzlu... komprese v pořádku, stírátka na ventilech nová, turbo po repasi.... atd..
  • ROSSI 20VT Plus
    olej v sání = spravidla kroužky v hajzlu
  • Simarik
    tema sem našel, spotřebu oleje mám taky,kouřim za studena taky, ale není tam nic o oleji v sání. kdyby byli KO stírátka tak to do sání nenalítá nee ???
  • Džanek
    Jinak pohledej tema "spotreba oleje a koureni na studeny start" tam se to resilo.
  • Džanek
    pozoroval jsem stejny problem a co jsem se tak ptal, tak by to mely byt steratka ventilu. Shodou okolnosti doslo na vymenu oleje a koureni od te doby zadne. Ale je fakt, ze jsem s novym olejem najezdil prd a ted auto stoji v garazi. Uvidim na jare.
  • Simarik
    než to rozeberu na atomy, nestalo se někomu že mu auto kouřilo (za studena) i přes skutečnost že turbo je OK ??? mám v sání olej a nevim kde to saje, za jízdy nehulí, jen když nastartuju (studenej) a když se ohřeje tak je jen cítit olej ale žádnej kouř. poraďte prosím ?!