-
10:38:25 12.9.2010
Pioneer a nemůžu si stěžovat
-
14:15:31 11.9.2010
No ja mám prave vpředu Dexony..:)
-
14:05:21 11.9.2010
O subwooferu do kufru nepřemýšlím, nechci aby mi něco zbytečně tlačilo prdel dolů nebo udělalo z auta jezdící chrastítko :-)
včera jsem si něco málo přečetl a pokud mluvíš o výhybce jistě máš na mysli komponentní reproduktory, čímž sme se dopracovali i k tomu že dodávany jsou pouze dva s dalšími dvěmi výškovými a výhybkami, docela dlouho tam rozepisovali aby si je tam uživatel určitě nezapoměl dát, kvůli 2 pásmům středobasovýho a výškového (a teď nevím jestli zvuku nebo výkonu) :-)
Jakmile budou nové repráky v autě, napíši zda budu uvažovat i o subwooferu (resp. tubě), tady už někdo psal že si bohatě vystačí právě s tímto, osobně si myslím že se zesilovačem, se to vypeckuje kvalitním zvukem až až
díky za tip ... odkud sem já, si kluci dávaj do aut hlavně Dexony,jejich oblíbená značka
-
23:42:25 10.9.2010
Rádio ma určitě vliv a jakou značku a typ to by se dalo asi dlouho dohadovat tady,ja používám Sony MEX-BT3600U a cajk,jsem spokojenej.Jinak v coupe jsou v předu i vzadu 16,5cm repro,dával jsem dopředu vykonejsi a dozadu ty co byly v předu(hranou slusne na papiraky) ale jestli muzu doporučit když budes dávat vykonejsi repro tak vse přes vyhybky pac ja to mám bez a zvuk jsem čekal lepší,takze mě čeká opětovný rozebírání a napojování na vyhybky aby to za neco stalo..Jinak co se tyče hloubky basu,slyšel jsem ze do kufru bohate stačí tuba,coupe není na subbox dělaný a ty basy se v kufru ztrácí a navíc při vyšším výkonu coupe drnci..
Myslím ze víc by ti rekl asi nejlíp Timo..;)
-
19:38:18 10.9.2010
Ja by som rad vedel či sa robí autorádio najlepšie DVD z dvoma vstupmi na anténu aj z fantómový napájaním
-
19:09:57 10.9.2010
Ahoj, našel sem tento thread tak navážem alespoň trochu na něj, ať nemusím zakládat novej...
Chystám se pro nové repráky, jaký rozměr je ve fiatech?
taky zda-li se vyplatí vyměnit pouze dva ve předu nebo všechny čtyři (já jen že jsem trochu línej to pak celé rozebírat, sedačky pryč atd.)
a poslední otázka, má na lepší reproduktory vliv i lepší autorádio ? popř. vaše doporučení z vlastní muziky :-)
-
19:46:27 8.12.2008
přesně jak říká Ravic...subwoofer sice mam ale budu vyhazovat, bdu mít zadek lehčí o 25 kilo, lepší spotřeba, lepší tah :-)
-
19:27:38 8.12.2008
co se týče toho rádia tak toho pioneera mám a musím říct že je fakt good. při koupi tam byla nějaká mrdka a ten rozdíl je neuvěřitelnej. mazec. jo a co se týče tuby/bassboxu tak na to kašli, bude ti akorát celý auto drnčet. seděl jsem v Timově autě a musím říct že kvalitní rádio a repráky a zvuk je absolutně boží...
-
22:18:55 3.12.2008
TheTimo -nee, to radio mam, jinak bych to nepsal, a nevěděl sem, že 828 je levnější řada...
-
18:04:19 3.12.2008
zesík můžeš dát na platíčko,do bočnice,na přepážku,ne jen na podlahu jako jsme to měl.. a box jednoduše vyjímat...
-
11:00:22 3.12.2008
Ahoj honzo, cena je cca pekna za to, ale to je presne to co nechci, aby mi to takle zabralo kufr :-/
-
08:09:20 3.12.2008
-
08:08:18 3.12.2008
kdybys měl zájem o SW a zes vč. kabeláže koukni do bazaru,něco prodávám...
-
22:32:47 2.12.2008
Tak to by se melo vyplatit :-) K tomu tlumicimu materialu bych poprosil o radu ty, ktere uz neco podobneho ve dverich maji a jsou s tim spokojeni nejlepe kdyby nekdo znal i neco levnejsiho, protoze mi tam nektere ty veci prisly docela drahe :-/
-
22:05:55 2.12.2008
Souhlas s TheTimo. Pioneery jsou skvělé, JVC mívají hlavně opravdu kvalitní zvuk, Sony mají se zvukem problémy, snad ne všechny, ale většinou tu kvalitu nezvládají. Pozná se to na kvalitních repro. Alpine dělá také fajn rádia, jedno takové v Coupátku mám, funkčně a zvukově bych ho vřele doporučil, zvlášť mě nadchlo zmíněné přehrávání z USB (rádio umožňuje pohodlně prohlížet vytvořené složky a přehraje plynule i shitovní pomalý flash disk), ale ještě testuju, jestli nezpůsobuje problémy s napětím. Měl jsem nějaké potíže, na 80% je to v okruhu zabezpečení a ne v rádiu, jak jsem si původně myslel, ale moudřejší budu za pár týdnů.
-
22:04:56 2.12.2008
Jo tak to JVC je moc pekny ! Ale myslim, ze i za toho pioneera budu stastnej :-)
-
22:03:06 2.12.2008
Ok.s tou tubou jeste popremyslim, ja proste nechci hlavne zasrat celej kurf heblem na zvuk :-/ jinak ty repra hertz se mi libi + ten pioneer cos vybral asi vemu, ale jeste bych se chtel zeptat cim polstrujete ty dvere?A bude tam slusny rozdil v tech hertzech oproti tem originalum at nevymenim favorita za felicii :-)a jeste se chci zeptat predni repra sou stejna jak zadni?, protoze se mi zda, ze ty predni hrajou lepe.
-
21:47:53 2.12.2008
Jj presne na to myslim :-) proto se mi libi ten pioneer s usb co vybral Timo.Ale s tim sw nebo tubou do kufru to bude tezke aby to bylo male a za rozumny peniz.
-
21:26:09 2.12.2008
anděl Jirka-jojo, přesně:)
-
21:11:52 2.12.2008
Pár lidí mi říkalo, že některá autorádia Coupátkům moc nevoní - jde o to, že vyžírají napětí. Pozor na to. Jinak vřele doporučuju koupit model, který nabízí přehrávání z USB - moc užitečná věc, doma natáhneš na flash disk (2 GB dneska stojí okolo 300,-) svoje písničky, pak ho jen strčíš do auta. Pak ho zase můžeš vzít domů, něco umazat, něco přidat, prostě pohoda.
-
20:19:57 2.12.2008
the timo- Nějak bych nesouhlasil, ja fandim hlavně Sony, a i zvuk mi příde gud, pak funkce, a tak, ted sem chtel hlavně něco s USB i Auxem, a líběj se mi animace na display:)+dobrej zesik, 3 barvy podsvícení, a to quick browzer, bo jak to je, myslim to rychlí hledání:) a za 2500 u nás v EW, to je supr, jo, a když někdo něco budete chtít do vánoc, tak mám 10%slevu...
jo, a to radio
http://av.itek.cz/autoradia-s-mp3/89449-SONY-CDX-G T-828
-
19:57:40 2.12.2008
Parada Timo ! diky moc, ty repra sem vahal mezi tema pioneerama a hertzama nejvic, ale urco dam na tebe a hertz vyhrajou :-)(cili repra sou vyresena) co se tyce radia tak to vubec nevim, ale vic se mi asi libi ten pioneer mozna i kuli tomu usb ve predu.Dejme tomu, ze by vyhral ten pioneer co si vybral, ale chtel bych se zeptat jestli je v techto dvou pioneerech velkej rozdil to cos vybral a toto ==>
http://www.hificar.cz/autoradio/pioneer-deh-2000mp .html diky moc .-) PS : popripade kdybys vedel o necem decentim do kufru nic velkeho nejlepe asi nejakou tubu.Zatim ahoj treba po zpravach zas muzes napsat :-))
-
18:03:03 2.12.2008
podobnej model sem měl v 1.8čce, a bylo to zajmavý, sem pálil klipy místo mp3 :-D
-
16:03:10 2.12.2008
-
15:23:13 2.12.2008
rádio kup na aukru, bude levnější, já sem vychytal čtvrtý z 5ti a hodinu po mě už nebylo ani jedno. vyber prověřenýho prodejce a máš to i se zárukou :-)
-
14:39:59 2.12.2008
-
14:14:42 2.12.2008
Nevypada spatne :-) a co tohle
http://www.hificar.cz/autoradio/pioneer-deh-2000mp .html docela se mi libi a i cena je pekna, ale jak rikam nevyznam se.De nejak poznat nez radio koupim, jestli ma dobrej antishock nebo jedine z praxe kdyz tu nekdo napise, ze muze doporucit?A kdyby nekdo jeste vedel o tech prednich repracich nebo aspon po cem mam koukat hertz,pioneer,alpine,magnat?? po pripade nejake decentni tube nebo necem mensim dunivem do kufru, diky :-))
-
12:57:41 2.12.2008
mám z aukra fungl novou Sonku MEX-BT2500 a spokojenost. BT handsfree,BT audio,modry tlačidla,24bit převodnik,rychlý,pohodlný ALE nemá RCA (nepotřeboval sem) cena cca 3000,- ho maj teď na aukru :-) doporučuju
-
12:31:02 2.12.2008
mam pioneer a max spokojen
-
12:05:35 2.12.2008
Ahojte, chtel bych poprosit nekoho, kdo se v tom to pohybuje a vyzna.Jedna se o nejake slusne radio nemusi byt top, spis pomer cena kvalita, ale hlavne aby kdyz mi drnce auto aby mi hned neprestalo hrat jako stavajici, je to celkem otravne :-) Koukal jsem na nejake alpine,pioner, ale fakt se v tom nevyznam max mi prislo rozumne kdyz to melo ze predu aux nebo usb.A jeste kdyby nekdo mohl doporucit nejake slusne repra do predu chtel bych asi resit co se tyce zvuku jen nejake lepsi repra do predu a do kufru neco mensiho - decentiho, nejakou mensi tubu, proste abych tam taky jeste neco mohl dat.Za kazdou radu - odkaz (link) dekuju !