Kde sehnat tlumiče na 1.8 16V

• Coupe20VT PLUS :-D
    jenže meyle a lemforder jsou úplně jiná liga za úplně jiné peníze v celku na úplně jiné účely...
  • ROSSI 20VT Plus
    Můžu se blbě zeptat? TRW jsou jak dobré tlumiče? Nemá cenu špekulovat nad jinýma? Koni, Bilstein, Sachs, HP apod.? Díky za radu.
  • Venca Cheb
    No když vidím cenu u pana Kloučka, tak beňo by vyšlo na 2 x tolik a pochybuju, že budou v kvalitě TRW.
    2 Klouček20VTLE : Klobouk dolů, kam na takový cenovky chodíš .... jakmile dám do kupy odpovídající finanční obnos, zastavím se u Tebe pro ně a to modrý víko kufru ....
  • Horajs
    Venca Cheb:je to už dva roky zpátky a kontakt už taky nemám protože záručák na ty tlumiče jsem dal novému majiteli auta,znám pouze cestu tam je to cca 30km za Polským Těšínem,zkus od Kloučka cenově to výjde skoro stejně
  • Venca Cheb
    2 Horajs : a máš odkaz nebo kontakt ??? Značka ? Cena vypadá celkem zajímavě ...
  • Horajs
    Nevím odkud jsi ale já jsem na svém starém coupátku měnil všechny čtyři tlumiče v Polsku kousek za Českým Těšínem.Stály mě 7tisíc i s prací+ 2 roky záruka.Oba přední by tam byly do 4tisíc i s prací
  • Luxor
    :-)))
  • MINI
    Ok, díky.
    A že sem tady dlouho nebyl...no já se tu občas zjevim když je trocha času, jen se moc nevyjadřuju, nějak ty témata jdou poslední dobou mimo mě.
  • Luxor
    Čus mini, tys tu dlouho nebyl!!! zkus Patrika nebo kdyby nemel tak mjauto.cz tam jsou docela dobrý zkušenosti nebo pak www.autodilykrc.cz tam mají spoustu dílů na Fiaty a co nemají většinou stejně seženou.
  • MINI
    P.S. myslim tlimiče na předek samozřejmě
  • MINI
    Nedaří se mi nikde na internetu sehnat normální tlumiče na 1.8 aniž by nestály 7500. To už si rovnou můžu koupit KONI.
    Poradíte někdo?