BOV na 20VT

• Luxor
    2 Vojta: Jasný, hodím Ti do mailu manuál s obrázky a popisem...
  • Vojta
    Luxore. to zní dobře. A měl bys nějaký link na ten výrobek? Rád bych na to kuknul. Díky
  • Luxor
    tady je to prave na prd, vetsina firem nabizi jenom blbe budiky kolem 3-5 tisic... ted budu zrovna objednavat uz vyzkousene EGT controllery od jednoho americkeho vyrobce (ne cina) a vyjde to nastejno navic u dolni meze ceny coz je vic jak super... je to zarizeni s digi displayem kde nastavis spodni a maximalni teplotu, pri max sepne rele kam muzes napojit napr. akusticky alarm nebo el. ventil a prepustit tlak od EBV (otevrit WG) atd. pritom zacne blikat kontrolka alarmu dokud teplota nespadne na spodni. Samozrejme to umi i stupne celsia :-) Kompatibilni s radou typu tepelnych sond, kalibrovatelna spousta parametru. Tepelna sonda lze pouzit primo od vyrobce s trubkovym zavitem nebo se da zakoupit i u nas letecka s M zavitem. Budu ted objednavat dalsi pro sebe (ta mi uz ale zustane :-)) a jeste pro nekoho koho tu nikdo neznate ;-), tak kdyz to stihnes nez mi prijde jeste platba za predchozi pridam Te do objednavky :-) jinak controller pravdepodobne dorazi tak za 1-2 mesice po objednani z duvodu velke rychlosti procleni na nasich celnicich :-) asi zkoumaji jestli je to bomba nebo nevim :-)
  • Vojta
    Co stojí ten EGT?
  • Luxor
    2 mertix: bez dalsich veci jako je EGT nebo alespon sirokopasmova lambda sonda s nejakym monitorem na to zapomen protoze by sis tim mohl totalne zkurv.t motor... mas to nacipovany v neznamym stavu takze uz ted Ti to nefouka uplne malo - bych to byt Tebou vubec nepokousel!!! Ale jestli chces muzu Ti boost controller prodat, mam doma novy, ale az si vykurv.s motor tak si nestezuj :-)
  • POL 20VT
    Simarik objednat něco z ebay není zas tak velkej problém, je to někdy ale na čekačku. Jde oto, jestli je to ten pravej? Jinak bych asi dokázal zařídit, už sem pár blbostí z ebay kupoval:) Taky se mi ale stalo že to šlo nechtěně do honkongu a přišlo to po 3měsících -to jen pro zajímavost.. :-) adresa na balíčku byla o.k.
  • Mertix
    je k něčemu regulátor tlaku Turba?
  • Mertix
    Luxor-no koupim ho tak i tak, kdyžtak ten čip smáznu:)))
  • Luxor
    melo by to fachat, je to nova verze MKIII ktera je v podstate totozna s MKII Twin Port / krome absence odfuku zpet do sani coz u tohodle motoru normalne nevadi (nema vahu) akorat bych se trosku bal kvuli konkretnimu kousku (Tvoje Coupe) protoze je mi divny ze kdyby to s klasickyma BOVama fachalo tak proc ho tam predtim nikdo nedal :-) Byt Tebou bych si od nekoho pujcil ne-twin port a zkusil to a pak si ho koupil kdyz nebude problem... nebo se zeptej Alese jestli to tam pujde, vim ze ten cip co tam mas dela dobrej cirkus oproti seriovymu cipu kdyz je neco jen trosku jinak nez bylo zrejme pri ladeni :-)
  • Mertix
    http://911customs.cz/inshop/bidrin-pop-off-ventil- mk3-conus-cerveny-modry-stribrny-(id-mk3).html takže tenhle stačí?:)
  • Luxor
    tak proc ho doporucujes timo? :-) (dvoupistkovy DV36) Ono sehnat kvalitni membranu (ne nejaky shit kopie HKS kde je zivotnost a funkcnost diskutabilni) za 3 tisice asi tak snadny nebude... :-) Ten bidrin - napriklad - funguje. Je to cesky vyrobek pro ty co ho jeste neznaji / a neprepsal jsem se fakt cesky ne cinsky :-)
  • Mertix
    luxor-už sem mu psal, jak si mi rek:), prodal ho...
  • Luxor
    bidriny kdyztak snad porad dodava krosmen kdybys chtel tak mu dam na Tebe kontakt...
  • Luxor
    ten mam na svym coupe, ale to asi vis... je OK, gooddeath uz ten svuj prodal? prodaval ho, nebo ho to pak preslo uz nevim :-)
  • Simarik
    http://www.tuningautodoplnky.cz/?detail&kid=35 2&did=2507

co tenhle ???
  • Koty
    Forge Motorsport... :-)
  • Luis
    pokud ho budeš chtít a domluvíš se s timem tak ti to podle me sežene, ja si přes něho sehnal taky nějaké věci a spokojenost maximální :-)
  • Simarik
    vypadá dobře ale já spíš myslel něco co se dá lépe sehnat v ČR :-)
  • Simarik
    Zdar lidičky,
    potřeboval bych poradit jakej použít ventil aby se ozval a bez problémů fungoval. Scoupe nabízel membránovou kopii HKS kterej syčí pěkně ale půjde do 20VT ? Poraďte prosím něco osvědčenýho do 4000,- Díky