vyndání vstřiků

• Martian 20VT Plus
    Tak už je mám taky zpět z prohlídky, po 200 000 byly v naprostém pořádku. V-Power Racing...
  • Simarik
    zapomel sem dodat že mi je měnili ve zminovanem JETSERVISu
  • Martian 20VT Plus
    díky...
  • Simarik
    tam kde servisujou vstřiky je koupíš
  • Martian 20VT Plus
    nějaký odkaz na těsnící kroužky, nebo se kupují podle rozměru?
  • Coupe20VT PLUS :-D
    povolit 3 hvězdičky, odpojit přívod a vratku, odpojit podtlak na regulátor a celou lištu i se vstřikama jemně vytahnout ven... když už je venku, nechat vstřikovače zkontrolovat, případně opravit v JETSERVISU, koupit nové těsnící kroužky a secvakat zpátky... kdo někdy aspoň otevřel kapotu, musí mu to dojít co a jak...
  • Zarez
    tak inkriminovany ventil byl extrahovan :)
  • Zarez
    marcel poznal jsem to ze kdyz jsem prijel tak odtud smrdel benzin. Kdyz jsem se tam mrknul tak ten ventil byl mokrej od benzinu. Tece to ze spojeni ty kovovy lišty s plastovou spodni casti vstriku. Jen mi rekni jak se to vyndava udelam si to sam. Dik
  • Marcel 8Vritmo,20Vkappa
    vyndat vstřiky u 20VT je jedna z nejtriviálnějších činností ihned po tankování,ale radši to pusť z hlavy a nech to někde udělat. Jo a jak jsi poznal že jeden teče? Upálilo ti to žhavičku?
  • Zarez
    Cau lidi, nevite prosimvas jak se vyndavaji vstriky 20VT ?? jeden mi tece a potrebuju to rozebrat. Cela ta lišta se z bloku motoru jen vytahne i se vstriky nebo se to dela nejak jinak ?? Prosim poradte nerad bych si tam neco zkurvil. Dik