brzdy ?

• Honza
    doporučuju desky Pagid a kotouče brembo,nebo AP...oni ty kotouče co jsem napsal lezou ze stejný fabriky,jen v jiný krabici a s jinou cenovkou (to co stály bremba,to stál 1 kotouč AP..)

a destičky Pagid -silniční verze má udávanou provozní teplotu až 550°,dělaj se i varianty s teplotami až 750° a to už je červenej kotouč a desky stále brzděj..

na coupe mam černý (označení R4-4 nebo tak nějak..) ,dělaj se i oranžový,modrý atd..
  • Brano20VT
    kotuče:
  • Brano20VT
    tak dám toto tým nič nepokazím
  • Brano20VT
    Takže plovoucí kotuče nebrat ?
  • Honza
    no spíš uložení vodících čepů,na kterejch plave ten kotouč dělalo trochu rachot...ono stačilo i říznout zatáčku a čepy začli mlátit víc než je zdrávo...

a plovoucí kotouč má snad význam v tom,že jelikož má volnej pohyb vůči náboji,není to taková masa různý tlouštky vystavená teplu ,tak se moc nemusí kroutit..u pevnýho,vícepístovýho třmenu to možná význam má,u plovoucích třmenů nevím,spíš ne-jaká by pak potom byla vůle kotouč-destička
  • Luxor
    kotouče mlátily do destiček?
  • Brano20VT
    nechápem aký to má vpliv že su plovoucí na to že ideš ako s plechmi do zberu ?
  • Brano20VT
    Karle a čo si to mal za brzdy ?
  • nocarret
    hlavně bacha na to jak je provedený to plovoucí uložení já s tim měl u těch prvních kotoučů dost trable, když jsem jel po kostkách bylo to jak jízda s plechama do sběrny !
  • DooM 20VTLE
    Urcite budou dobre,ale prijde mi to jako pomerne zbytecne draha zalezitost. Radsi bych se poohlidnul jinde....mam ATE SportLine skoro za 1/3 cenu a vydrzi i moje radeni na okruhu. Nebo se podivej na ty nejvyssi rady od Feroda.
  • Brano20VT
    nakolko mám predné desky k.o. a kotuče už boli raz prebrusované a znovu vybruju tak som sa rozhodol ich vymenit . Má niekto z vás skusenosti s : http://tuning.autodoplnky.cz/brzdy/galfer/brzdovy- kit-extreme/galfer-sada-prednich-brzdovych-kotoucu -a-desek-ki-s2370644