Palivový filtr

• von Raven
    mam taky filtr a r.v. 98, no spis mozna 97 pac bylo prihalseno 2/98 takze vyroba asi 97 ale znaky to ma 98, filtr stal kolem 350,- pasoval nasprosto presne, je pod tim krytem jak je na fotce
  • Syky
    to je blby,ja ho mam nacvhystany v supliku na vymenu :D
  • Simarik
    Nádrž sem měl rozebranou a na pumpě je naražená taková síťka hodně jemná. A na pumpě je kovový sítko. I když mi i v autodílech řikali jestli vůbec ho mám a oni řikali že 98 má.
  • Syky
    Borgi 1.8 16V:

a jak je to reseno?
  • Simarik
    tak můj mazel 98 ještě měl !
  • Simarik
    tak vyměněno, díky za rady! akorát sem byl zhnusen co sem pod tim krytem našel ! palivovej filtr omotanej izolepou! když sem se jí dotknul tak sem měl ruku politou benzinem ! dobrý nee ? naštěstí sem to opravil a vyměnil ! tohle bylo snad poslední místo kde sem ještě nebyl ! DOUFÁM !
  • Syky
    na 100% filtr ma...
  • Simarik
    jj díky mrknu na to, je možný aby 1,8 rv98 ten filtr neměl ? ten kryt si totiž nepamatuju !?
  • JP
    He he, taky jsem měl s tim šroubem u plastovýho krytu trochu problémy:)).

Nejvíc mě dostalo, když jsem vyměnil filtr, bez vyzkoušení poctivě namontoval kryt, pak nastartoval a koukal jak z toho teče benzín:))
  • Simarik
    hoj, koupil sem si novej palivovej filtr ale nějak sem nedořešil jak na něj. poradí mi někdo jak se k němu dostanu???