kit K/N

• Brano20VT
    Gooddeath , ten kit už nieje na predaj , ja som to znovu rozdělal a znovu nasadil všetko poriadne podotahoval a už to jede jako svina asi si to niekde prisávalo falošný vzduch jak to nebolo poriadne dotiahnuté teraz šlape podla mojich predstáv tak sorry !
  • von Raven
    zalezi co tomu je, kdyz neni palivo tak od vstriku az po cerpadlo, nejcasteji to byva jen zasrany palivovy filtr za 350,- pac kazdemu je shnilo ho menit za tuhle cenu co 30 000 km
  • von Raven
    ja bych to videl jako Honza, hodne vzduchu a malo paliva
  • Brano20VT
    Podolinsky1@seznam.cz
  • Brano20VT
    jo pošli mi iniciály a v piatok ráno Ti ho pošlem , alebo odkial si ?
  • Brano20VT
    Filter je v podstate nový akurát si nejak nerozumie s mojím motorom
  • Brano20VT
    1800 ,-
  • Brano20VT
    toto je on : http://www.riegger.cz/detail_filtry.php?stroj=auto &make=FIAT&model=Coupe&cislo=57-0318&a mp;rok=1997&motor=2.0L%20L4%20F/I&type=57i %20Entry%20Level%20Kit&cena=3810&poznamka= 20v,%20Turbo&oznaceni=2.0L%20L4%20F/I
  • Brano20VT
    máš to napísané dole
  • Brano20VT
    Ja ti predam ten moj má najeto 200km
  • Brano20VT
    Je to kit priamo na 20vt , filter je vzdialený od váhy ako povodný
  • Innocento
    Slyšel jsem něco podobného. Šlo také o kónusový filtr přímo na váze vzduchu a příčinou měl být olej, kterým je filtr napuštěn - kapičky se dostávaly do váhy. Neumím si to ale nějak představit.
  • bobi
    Kamos mal taky isty problem s bmw. problem - vaha vzduchu bola tesne za filtrom a asi haddzala zle hodnoty (turbulencie alebo co). riesenie - nerezova trubka medzi filter a vahu vzduchu asi 20cm a vsetko ok.
  • Brano20VT
    ak myslíš vzduchový filter tak ten je nový , palivový má ca. 12000km a pumpa sa zdála byt bez problemová ale je fakt že jak sa to začalo dusit tak blikla kontrolka vstrekovania , pri originalnom filtre je všetko OK
  • Honza
    moc vzduchu málo benzínu - jak je na tom benzínová pumpa a filtr, kolik to má najeto..?
  • Tlama
    nestraš Brano mám ho taky objednanej ...))))
  • Brano20VT
    je to kit na 20VT !
  • Tlama
    no váhu vzduchu tam snad musel nechat......)
  • Tlama
    no právě že to jedno není...je u nich uveden do jakého výkonu je vhodný a když mu to od 5000ot. nejede a s normálem ano tak je asi malý a má to málo vzduchu ...nebo jinak nevím v čem by mohl být problém..D
  • Tlama
    hele Brano a měl jsi filter na 20VT??
  • Brano20VT
    Dal som na spet povodny airbox a auto ide ako z praku !
  • Tlama
    shoda náhod, filtr nemůže mít negativní vliv na chování motoru, nepoškodil jsi omylem nějaké hadičky nebo vodiče???
  • Brano20VT
    zdarec , odkedy som nasadil otvoreny filter tak mi motor od 5000ot cuka,neviete co bude problem