laděný výfuk

• ByTOP
    dej tam z motorky...trubka až k tlumiči z moto Yamaha FZR 1000 Jede super a zvuk nádherný..neřve!
  • Invi
    Nevíte někdo jestli je střední díl průchozí na 16VT? Díky
  • Vojta
    Nevypadá vůbec zle ;-) Ale kdyby měl tu díru v koncovce nezúženou (pořádný lauf), bylo by to ještě lepší :-D Ale jinak o něm taky přemýšlím ;-)
  • Alejandro
    tento vypadá dobře:
    http://www.sportovniautodoplnky.cz/univerzalni-cel onerezovy-vyfuk-netami-black-steel-1-silencer/
  • Vojta
    Zdarec. Nastal čas odříznout ten 10 let prohnilý výfuck a nahradit trubkou + rezonátor + koncový tlumič.
    Nerez potrubí tam dávat nechci, jelikož je to zbytečné bez nerez svodů atd. Chci to pokud možno co nejlevněji (jelikož musím koupit ještě kola), ale ne zase nějaký plecháč za pětikilo.
    Máte někdo tip na slušný , pořádně nabasovaný koncový tlumič s velkým průměrem?
  • Koty
    Maxxx 16VT: tak kdyz rikas ze 60 neni problem tak oki
  • Koty
    Vojta: a nerve ten ladak moc? nedrnci okna?? a mas vyhozenej tlumic vyfuku??
  • Maxxx 16VT
    lepší širší než užší.. tech 5mm se dá dohnat uplně vklidu svárem.. protože to máš 2,5MM na každou sranu.. vyfuk by se měl směren od motoru jen zvětšovat.. jinak tam pobiješ staršně moc kobil
  • Vojta
    Já mám komplet všechno 60tky trubky ;-)
  • Koty
    Vojta: super stránky díky, ale průměr pro navaření je 6cm, ale coupe má 5,5 ne?
  • Vojta
    Z toho obchodu jsem si koupil i BOV a taky max spokojenost :-) Je tam solidní chlápek.
  • Vojta
    Já sem kupoval tady. Máš je do 150 kW a 200 kW..A jsem maximálně spokojen se zvukem. Tomovi se taky líbil viď tome? :-)
    http://www.sportovniautodoplnky.cz/universalni-cel onerezovy-vyfuk-3a-racing-styl-tanabe-silencer-1/
  • Rodriquez
    zkus : chevron-racing.com, ale je to kvalita za pořádnou cenu, není to levné, ale zase to vydrží...
  • Koty
    nenasel sem zatim zadnej kterej by byl nad 110 no musim hledat dál
  • Koty
    myslim jen ten konec...
  • DAVE20VT
    Vadi..., bohuzel jsem si ho musel nechat poslat z emeriky
  • JP
    lalalá, já jsem úúplně klidnej:-))
  • Simarik
    jake celek nebo jen konec ???
  • Koty
    Čaues, chci se zeptat chchi si koupit novej ladak, ale většinou jsou jen do 110 KW..vadí to nějak?? když mam 20VT