Meluzína ve dveřích

• von Raven
    pod verzi 98 na to sam fiat upozornuje, od verze 98 tam neco zmastili jinak (nakou gumu tesneni ve dverich asi jak pise Kloucek), ale kdyz je zima tak to je znat lehce i na 98, v lete ne
  • Coupe20VT PLUS :-D
    je pravda, že když bouchnu dveřma na coupe a jsou zavřený všechny okna, tak je cítít, jak přetlak v kabině vrací dveře zpátky... když je okno uvřený, tak to jde v poho.
    to je největší problém při výměně okna. okno se nalepí, zabouchnou se dveře a ten přetlak ho odfoukne a pak netěsní... rada od chlapa, co okna mění: nebouchat dveřma, když je okno čerstvě nalepený...
  • Lutor
    zkus se podívat jestli nemaš lehce utopenou kapotu jak se napojuje na dveře ,nebo ti fouka pod zrcatko :-)
  • POL 20VT
    meluzína ve dveřích, nemusí být meluzína ve dveřích. Takhle si ho jednou otec štáduje po dálnici s brávou, kde se projevoval stejný úkaz.Nikdo za boha nemohl přijít čím to je, vše se zdálo v pořádku. Až nato přišel,najednou se mu na dálnici odlepilo při 140 přední sklo, proudící vzduch ho vysál z půlky odlomil a roztříštil. Dost dobrej mazec, zrovna na straně řidiče,na zadním sedadle malé děti. To sklo bylo tak 1měsíc po výměně a to s tím že se to už jednou reklamovalo na špatné usazení. Když se tam ten den co se to stalo jelo znova i s uřvanejma dětma, tak se tam na místě málem vrždilo. Pan podnikatel to měl málem zapár...
  • Coupe20VT PLUS :-D
    to samý... od 100 vejš mi to přijde, jak kdybych měl otevřený dveře... nevim, přijde mi, že mám blbě nalepený boční okno a něco taky fouká někde vzadu... neustále to řeším. ale je zajímavý, že dovnitř nezatéká...
  • ZdenysM.L.
    Od 100km výše slyším meluzínu (svištění vzduchu) ve dveřích řidiče.Máte někdo tip jak to opravit?Guma ve dveřích je ok.