tovární alarm/centál

• Luxor
    sorry za ten smajlík ravicu, myslel jsem to vážně... neříkám že nikomu SPOLEHLIVĚ nefunguje normálně možná jo, nicméně na vlastní oči jse to ještě neviděl, zato jsem na několika coupátkách viděl jak to nefunguje a to různýma způsobama od neaktivace alarmu, přes nezamykání dveří, falešný poplachy... nemluvě o dálce... že Ti nebliká-nepípá bude nejspíš způsobený tím že relé alarmu prostě tenhle výstup nespíná, protože počítám že drátově zapojený to z výroby mít budeš a nikdo nic nevypojoval... můžeš ale projít dráty... Obyčejnej funkční alarm s dálkou(včetně plovoucího kódu), podporou centrálu, blikání, pípání :-) a výstupem na pager stojí dneska kolem tisícovky takže bych ten sériovej asi vykopal ven... a v případě že bys měl k dispozici třeba desítku tak rovnou pořídit alarm s lokalizací přes GPS, hned pak musí být klidnější spaní :-)
  • Ravic inesperto
    jj tak děkuji za skvělé rady...nechtěl jsem číst vtípky.Ty seženu jinde a lepší.chtěl jsem vědět jestli neměl někdo něco podobného,a hlavně radu co s tím.s tímto přístupem to tady ztrácí smysl:-(
  • Luxor
    demontovat tovární alarm/centrál a dát tam "něco normálního" :-)
  • bobi
    Hmmmm, to bude asi pokazene. :-))))
  • Ravic inesperto
    hmm...zvuk ani směrovky nejdou takže nějaká rada tedy?děkuji
  • Dave 1,8
    Při zamknutí se ozve táhlý ton,při odemknutí 3krát krátký.Se zvukem jdou i blinkry.
  • Ravic inesperto
    otázka při zamčení nebo odemčení vozu dává auto nějaký signál zvukovej nebo světelnej???centrál i alarm funguje jen mám problém rozpoznat jestli se auto zamklo...děkuji