no do 14 dnů budeme mít komplet nový potrubí na coupe vč. jinejch svodů... materiál obyč ocel(to samý co krosmen)..tak jsem zvědav jak coupe bude troubit a jak pojede...na cenu jsme též zvědav... snad se to XXX měsíční čekání vyplatí
Cena nepadla protože je to hoooodně individuální a já nebudu vyrábět něco co nebude fungovat-nerez neni vhodný na výrobu výfuků a nedá se ohýbat-výfuk by musel bejt poslepovanej z kolínek a rovnejch rour a to je taková prasárna že to dělat nebudu.ještě jednou a naposledy.CENA JE PŘEDMĚTEM DOMLUVY NEB JI OVLIVNĚJE VÍCE FAKTORŮ.JÁ POUŽÍVÁM POUZE HLINÍKEM ŠOPOVANOU OCEL KTERÁ JE USPŮSOBENA K TVÁŘENÍ ZA STUDENA A DÁ SE OHÝBAT=VÝFUK ODE MĚ MÁ SVÁRY POUZE NA PŘIVAŘENÍ PŘÍRUB....TLUMIČE POUŽÍVÁM VÝHRADNĚ OD FIRMY DYNOMAX-FLOW JEJICH TLUMIČŮ JE LEPŠÍ NEŽ TRUBKY... CO SE TÝČE ROZMĚRU=PRŮMĚRU VÝFUKU 60MM ROURA MÁ DOSTATEČNÝ FLOW PRO MOTORY DO 500PS-OVLIVŇUJE TO VÍCE FAKTORŮ...
JEŠTĚ K CENĚ-FIRMY KTERÉ SE TÍM ŽIVÍ TAK SI ÚČTUJOU ZHRUBA OD 15000.- ZA VÝROBU A DALŠÍ LOVÁKY ZA MONTÁŽ.jÁ BYCH MĚL BÝT SCHOPEN VÝFUK VYROBIT OD NĚJAKÝCH 10000.- FINÁLNÍ CENU U COUPE VZHLEDEM K TOMU ŽE VIM JAK JE VÝROBA NÁROČNÁ UŽ JEN TO JESTLI BUDE TAKOVÁ NEBO MAKOVÁ KONCOVKA A NEBO JESTLI BUDE VÝFUK ROZDVOJEN... NA MOTÁŽI SEM SCHOPEN SE DOMLUVIT....
POKUD SI O TOM NĚKDO CHCE PROMLUVIT VÍCE SEM NA MEJLU DELTAHF@CENTRUM.CZ
svody nedělám,dále od turba pod nápravnici je výfuk OK pak bych vyrobil rouru až dozadu-akorát nechápu co má tenhle průměr za smysl kromě toho že bude těžkej jak hovado tak ničemu nepomůže a navíc bez tlumiče bude zvuk hroznej....a materiál je šopovaná ocel-neni lesklá....
tady máš 20VT s tlumičem dynomax a průměr trubky 60MM
Co by stal vyfuk prumer 70mm od tuba az po koncovku (jenom roura bez vyroby koncovky)?? A svody, ale rad bych jedno rameno jedna roura a ne svarovat kolena, dokazes to a ceny? Jsou trubky lestene? Dekuji
Spíš to ale vypadá že budu prodávat už hotový výfuk na coupe-bez montáže....uvidíme jestli by byla poptávka a podle toho ho zařadim do programu..... :-)
takže začal sem se zabývat výrobou výfukových systémů pro veškerá vozidla a rozvodů tlakového vzduchu od turba do ic atd....ceny individuální dle složitosti celých systémů a vybraného materiálu.cena za práci od 5000.-